Cele mai noi programe de Trainee de la Continental

C:Usersmaria.marinDesktopPojectsI&TMContinental-sponsorArticol dedicatArticol dedicat 650x250.png 

Majoritatea studenților în ani terminali, se întreabă: “Și acum ce fac? Unde mă angajez?”. La Continental, am luat în cosiderare aceste gânduri și astfel am creat programe care îți vor crea o perspectivă unică și de amploare față de orice alte poziții pe care le poți ocupa ca proaspăt absolvent. Ești pregătit să creezi un impact? 

Aplică la programele Trainee din cadrul Continental și descoperă ce înseamnă să îți dezvolți o carieră faină in lumea anvelopelor, printr-o activitate de job-rotation in toate departamentele companiei, pentru a intelege procesul de colaborare dintre acestea:   

Ce avantaje ai ca și trainee în cadrul Continental? 

  • Oportunitatea de a învăța de la specialiști în domeniu; 

  • Responsabilități reale încă din prima zi;

  • Program de integrare într-o echipă profesionistă, tânără și internațională; 

  • Salarii competitive (bazate pe performanță); 

  • Beneficii de sanatate (asigurări private de sănătate și de viață, activități sportive etc.); 

  • Oportunități de dezvoltare profesională (în domeniul tehnic și managerial) ; 

  • Program de lucru flexibil; 

  • Posibilitatea de a ramane in cadrul companiei dupa finalizarea programului de trainee; 

  • Experienta profesionala multiculturala; 

  • Pachet de relocare pentru nerezidenții din Timișoara. 


Nu ești convins? Uite ce au de spus colegii noștrii: 

Holingher Loredana 

„Vad programul de trainee oferit de Conti ca o oportunitate mare de dezvoltare accelerata a carierei. Programul e foarte bine structurat si ofera posibilitatea de a invata si a livra rezultate in moduri unice. De asemenea acest program ofera o perioada de 6 luni de rotatie intre diferite arii de productie si intre diferite departamente, focusul fiind pe intelegerea procesului si crearea conexiunilor cu angajatii Conti fara alte task-uri paralele.”  


Denis Radu 

"Ce mi-a plăcut la experiența de Manufacturing Trainee? Din numeroasele lucruri ce mi-au plăcut, mă opresc la următoarele două: am avut ocazia să lucrez în toate departamentele atât la nivel local, cât și la sediul din Hanovra. Este o șansă foarte bună de networking și poți cunoaște totodată foarte clar rolurile fiecărui department. Asta te ajută mult în alegerea următorilor pași în carieră la finalul programului. De asemenea, mai mult ca sigur vei ieși din zona de confort. Provocările programului Manufacturing Trainee vin în diverse forme: proiecte locale și centrale, colaborări cu echipe formate din peste 10 nationalități. Toate aceste „challenge-uri” sunt un prielnic mod să te dezvolți pe plan profesional, dar și personal.” 




Silviu Bulza 

“La început m-am simțit intimidat de anvergura fabricii și a operațiunilor care au loc. În primele luni am petrecut câte o săptămână în fiecare arie, ceea ce m-a ajutat enorm să înteleg fluxul producției și terminologia inițial copleșitoare a activităților. După perioada de integrare am primit propriile proiecte în cadrul fabricii, urmate apoi de un stagiu de șase luni la sediul central de la Hanovra, alături de colegii Manufacturing trainee din alte fabrici de anvelope din lumea Continental.” 


 

Aplică acum în cadrul programelor de Trainee Continental!

 



LinkedIn