Avanseaza rapid in cariera prin programul „Manager Trainee” oferit de McDonalds




Nu trebuie sa iti incepi cariera cu gandul ca iti poti indeplini obiectivele profesionale de abia dupa ce capeti o experienta de ani de zile. McDonald’s ofera tinerilor proaspat absolventi sau aflati in anul terminal posibilitatea de a avansa rapid in cariera prin programul „Manager Trainee”.

Programul dureaza doi ani de zile si ti se va oferi un program complex de pregatire profesionala in urma caruia vei putea ajunge director de restaurant.

Candidatul ideal si-a finalizat studiile superioare sau este in anul terminat, are bune abilitati de lucru in echipa, o atitutidine pozitiva, se adapteaza usor schimbarilor si este orientat catre client si rezultate. Daca indeplinesti aceste caracteristici si vrei sa faci parte din echipa McDonald’s, te poti astepta la urmatoarele beneficii:

  •  Pachet salarial atractiv – 2900 RON la norma de 8 ore (suma compusa din· salariu fix· si tichete de masa in valoare de 20 Lei /zi lucrata);
  • Flexibilitate – îți poți organiza programul de lucru în ture de zi , ture de noapte și în ture de weekend , în funcție de nevoile tale· și de programul restaurantului în care· vei lucra;
  • Spor de weekend 10% din· salariul de baza pentru fiecare ora prestata in aceste zile;
  • 21 de zile de concediu de odihna si beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale;
  • Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare;

Gratiela si David sunt doi tineri ce au intrat in echipa McDoland’s prin programul „Manager Trainee”. Au inceput prin postul de crew member, iar acum se ocupa de partea manageriala a restaurantelor. Acestia au ales McDonald’s fiindca se pune accentul pe comunicare in echipa, oportunitatile de dezvoltare, diversitate si se simt confortabil sa puna intrebari si sa isi expuna ideile.
 

Uite ce spun acestia despre programul „Manager Trainee”:

„Avem valori puternice, vorbim de ideea de comunitate la nivel de organizatie, ideea de integritate. Suntem ca o familie in cadrul McDoland’s. Treci prin provocari zilnice, printr-o etapa de invatare accelerata in care asimilezi multe informatii, ce le poti pune in practica in viata de zi cu zi, cat si la locul de munca”
       
                                                                                                                                               Gratiela

 

Succesul prin aceasta pozitie este reprezentat de posibilitatea de a evolua si schimba lucrurile. Am gasit o diversitate de oameni care m-a ajutat la fiecare pas in procesul de invatare”
                                                                    
                                                                                                                                                 
David


Alice Voica face parte din echipa de Talent Acquisition la McDonald's si isi expune perspectiva despre rolul colegilor ei care au trecut prin programul „Manager Trainee”:

McDoland’s e un brand foarte agil, suntem in continua transformare. Incercam sa crestem din punct de vedere al business-ului, dar sa ne crestem si oamenii, sa ajunga la un nivel foarte bun de performanta.”

                                                                                                                                              Alice Voica
      
                                                                                                                                               

Vestea cea mai buna? Pozitiile „Manager Trainee” de la McDonald’s sunt disponibile in multe orase de pe teritoriul tarii. Vezi care este cel mai aproape de tine:

 

Daca vrei sa afli detalii despre experienta celor 2 tineri care au trecut prin programul de „Manager Trainee”, iti recomandam sa te uiti la videoclipul de mai jos:

 



LinkedIn