PAB Romania

Orase: Arad,
Industrie: Constructii

Bine ati venit in lumea PAB Romania

  • Excelenta in constructii din 1993.
  • Expertiza noastra vine de la experienta in constructii.

Pentru PAB România ''a construi'' reprezintă, de fapt, un parteneriat. A fi un partener bun înseamnă mai mult decât a pune beton, oțel și sticlă împreună. Aceasta înseamnă cooperarea cu arhitecții și beneficii pentru a îmbunătăți fiecare aspect al proiectelor lor. Înseamnă să adăugăm valoare acestui proces de creație - să creăm clădiri care durează mai mult, care sunt utilizate și întreținute mai eficient, clădiri care servesc mai bine celor care locuiesc și lucrează în interior.

În cele ce urmează veți găsi diverse aspecte ale modului în care înțelegem să adăugăm valoare proiectelor dvs., precum și proiectelor care au avut beneficiile parteneriatului cu noi.

Filozofia PAB a rămas neschimbată de la începutul activității sale: livrarea de produse de calitate, la timp și în limita bugetului (indiferent de natura bunurilor sau a metodei de livrare).

Principiile de bază ale activității societății noastre sunt:

  • orientarea întregii activități către satisfacerea cerințelor clar precizate sau inerente ale clienților noștri prin oferirea unei game diversificate de produse și servicii la prețuri competitive
  • tratarea cu seriozitate a fiecărei cooperări cu părțile interesate pentru a câștiga și menține piețele pentru a obține și menține o imagine excelentă care să reflecte profesionalismul, integritatea, onestitate și corectitudine, precum și relații optime de comunicare cu furnizorii și subcontractanții, asociațiile profesionale și clienții.

Principalele domenii de activitate sunt:

  • proiectarea și fabricarea oțelului pentru diverse domenii, cum ar fi elemente structurale pentru toate tipurile de construcții, suporturi tehnologice, elemente arhitecturale
  • general/contractant în diferite tipuri de contracte, cum ar fi proiectarea și construirea sau construirea contractelor în funcție de cerințele clientului.

PAB Romania este o companie cu capital privat cu sediul in Arad si a fost infiintata in anul 1993 de catre presedintele Ion Sandu.

Peste 550 de angajați specializați în diverse domenii de activitate, de la planificarea și autorizarea Proiectului până la execuție.