McDonald's in Romania

Orase: Bacau, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Hunedoara, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava, Targoviste, Timisoara,
Industrie: FMCGLa nivel global, McDonald’s este cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume și numără peste 32 000 de restaurante ce servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni în peste 100 de țări. De 28 de ani, McDonald’s este alături de clienții din România, le oferim produsele lor preferate și venim mereu cu inovații, deschidem restaurante noi, iar pe altele le transformăm într-un loc mai primitor și ne păstrăm promisiunea de a fi restaurantul preferat al clienţilor noştri.

În Romania, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 97 de restaurante și 54 de McCafe în 29 de oraşe si primeste zilnic peste 200.000 clienti. Suntem alături de comunitate și investim constant în proiecte de educație și sănătate și "Ținem familiile împreună" prin intermediul Fundației pentru Copii Ronald McDonald.

Cu o echipă de peste 5.500 de angajați în România, McDonald’s are o cultură organizațională bazată pe integritate și diversitate. Avem colegi de toate vârstele și cu interese diferite și investim în traininguri pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, lucru în echipă sau abilități specifice industriei alimentare. Punem preț pe angajații noștri și le oferim un program flexibil, diferite recompense prin campaniile naționale de motivare, variante prin care își pot mări veniturile prin sporuri de noapte sau de weekend, precum și posibilitatea de a avansa rapid în echipă.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul de dezvoltare pentru McDonald’s în Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. În prezent, compania operează 174 de restaurante McDonald’s în șase piețe și are peste 9.000 de angajați.

Premier Capital plc este o filială a Hili Ventures, compania holding a unui grup diversificat, cu un patrimoniu antreprenorial adânc înrădăcinat, datând din 1923. Prin diviziile sale, Hili Ventures este angajată în industria alimentară și retail, imobiliare și ospitalitate, precum și transport maritim, inginerie și tehnologie în 11 de țări din Europa și Africa de Nord, cu o echipă de 11.000 de persoane.

Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. Ne dorim angajăm noi colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.

Alatură-te echipei noastre pentru a scrie împreuna urmatoarele capitole din povestea Mcdonald’s!Programul “Manager Trainee”
este astfel conceput încât să te ajute să înțelegi perfect elementele de bază ale operării unui restaurant, pentru a deveni un manager eficient.

Despre tine:

  • Studii superioare finalizate sau în curs;
  • Ai bune abilități de lucru în echipă;
  • Atitudine pozitivă și orientare către client;
  • Te adaptezi repede schimbărilor și găsești soluții rapide în orice situație.

Ce vei face?

Ai parte de pregătire accelerată timp 9 luni timp în care:

  • Înveți modul de lucru pe toate zonele din restaurant printr-o pregătire teoretică și practică;
  • Înveți specificul afacerii McDonald’s și informații esențiale pentru a putea coordona oamenii, a respecta standardele de calitate și a contribui la creșterea vânzărilor; 

*După cele 9 luni, devii Floor Manager certificat după absolvirea cursurilor și astfel ești pregătit să îți continui activitatea ca manager în echipa McDonald’s.

Află mai multe despre acest program și beneficiile oferite pe Hipo.