BRD - Groupe Société Générale

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

BRD - Groupe Société Générale

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148 000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume.

Valorile prin care ne-am dobandit soliditatea si pe care ne-am cosntruit brandul sunt :

Jucatori de echipa: toti cei aproximativ 7.700 de angajati functionam ca un tot, ne sprijinim inititativele si  colaboram  eficient. Doar asa, putem sa crestem gradul de satisfactie al celor 2,2 milioane de clienti pe care ii avem.

Inovativi: zi de zi interactionam cu clientii nostri ca sa aflam cum prefera sa-si faca operatiunile sau cum planurile lor pot prinde viata cu ajutorul nostru. Drept urmare, avem grija ca oferta comerciala sa raspunde cat mai bine nevoilor si comportamentelor lor.  

Adaptabili: avem forta necesara pentru a demonstra ca ne putem adapta si chiar reusi cu succes intr-un mediu de multe dificil, cu rigori si riscuri in permanenta schimbare. Ne intelegem meseria si o practicam cu responsabilitate.

Profesionisti: suntem diversi din punct de vedere al talentelor, al cunostintelor si al abilitatilor, ne prefectionam permanent si cautam sa ne respectam intotdeauna responsabilitatile fata de echipa in care lucram si clientii pe care ii servim.

Pe scurt :

4 valori ce ne ghideaza la nivel de grup : Responsabilitate, Angajament, Inovare, Spirit de echipa.

7 competente unice pentru toti salariatii Grupului: orientare spre rezultate, orietare spre client, cooperare, dezvoltarea capitalului uman, deschidere spre schimbare, managementul echipei, contributie la strategie.

 ANGAJAM JUNIOR BANKER!

Viitorul tau ca profesionist in banking incepe aici! In mod oficial, pe cartea ta de vizita va scrie Administrator Operatiuni Curente. Va fi primul tau pas in BRD.

Ce stii tu deja sa faci se potriveste cu ce cautam noi. Iar ce nu stii, invatam impreuna.

Junior Banker

Sustinem initiativele si acceptam provocarile, caci ne consideram o echipa dinamica si deschisa. De aceea ne dorim un coleg tanar, la inceput de drum, care sa fie la fel de deschis ca noi spre noi provocari si care sa puna bazele carierei sale in banking alaturi de profesionistii nostri. Primul pas in acest sens este asadar postul pe care il avem pregatit pentru tine, acela deJunior Banker.

Aplica acum!

Care vor fi responsabilitatile tale?

  • asiguri promovarea si vanzarea produselor si serviciilor noastre;
  • primesti si verifici documentele aferente operatiunilor ordonate de clienti;
  • efectuezi operatiuni curente in lei si valuta;
  • asiguri gestionarea numerarului.

 

Care vor fi responsabilitatile noastre fata de tine?

  • ne vom asigura ca ai oportunitatea de a creste intr-o echipa dinamica, alaturi de profesionisti din domeniu;
  • iti vom oferi posibilitatea de a evolua in cadrul BRD;
  • iti vom acorda sansa de a explora domenii variate de expertiza, pentru a te asigura ca ai ales ceea ce ti se potriveste cel mai bine: comercial, finante-riskuri, IT, marketing, project management, etc.
 

Testimoniale

„Tu unde te vezi peste 5 ani? Daca m-ai fi intrebat cand am intrat in BRD acum 8 ani n-as fi stiut ce sa-ti raspund. Eram doar un tanar care-si cauta drumul. Am inceput ca Administrator Operatiuni Curenta, apoi am invatat, am crescut, am promovat. E mult pana acum? E mult mai mult inainte. Dar acum stiu ca aici locul meu.” – Gabriel Vilceanu, Specialist Recrutari

Afla mai multe despre echipa BRD si viitoarea ta cariera direct de la colegii tai:
 

Jobs BRD - Groupe Société Générale

Junior Banker - Bucuresti

BRD - Groupe Société Générale
0 - 1 an experienta
BUCURESTI,

Retail Relationship Banking Manager

BRD - Groupe Société Générale
1 - 5 ani experienta
BUCURESTI,

Director Agentie - Agentia Ziridava

BRD - Groupe Société Générale
peste 5 ani experienta
Arad,

Analist Financiar - Sogelease

BRD - Groupe Société Générale
1 - 5 ani experienta
BUCURESTI,

Suport Vanzari - Sogelease

BRD - Groupe Société Générale
1 - 5 ani experienta
BUCURESTI,

Vezi toate joburile disponibile la Angajatori de TOP