NN România

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

NN Group este companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel internațional și o prezență puternică în 11 țări. Cu peste 14.000 de angajați, grupul oferă asigurări, pensii private, servicii bancare și investiții pentru aproximativ 18 milioane de clienți. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 și are o situație financiară solidă, asigurându-se că este mereu aproape de clienți cu responsabilitate și angajamente susținute.

În România, NN este prima companie internațională de asigurări de viață care a intrat pe piața locală, în 1997, iar de 14 ani activează și pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe piețele de profil. Totodată, NN s-a extins în ultimii ani în România și pe segmentele asigurărilor de sănătate și de locuință. În prezent, NN are aproximativ 500 de angajați și 1.600 de consultanți financiari și manageri în forța de vânzări și susține peste 2,2 milioane de clienți de asigurări și pensii, un sfert din populația activă a României, să protejeze tot ceea ce contează mai mult pentru ei.

La NN, ajutăm oamenii să aibă grijă de tot ceea ce contează cel mai mult pentru ei, ghidați de valorile noastre: ne pasă, suntem transparenți, ne dedicăm. Ne pasă înseamnă că le dăm oamenilor posibilitatea de a fi cei mai buni și ne respectăm unii pe alții și lumea în care trăim. Suntem transparenți prin modul proactiv și onest de a comunica și suntem accesibili și deschiși. Iar ne dedicăm înseamnă că acționăm cu integritate, desfășurându-ne activitatea cu gândul la viitor. Aceste valori exprimă ceea ce credem și ceea ce urmărim, ghidându-ne și inspirându-ne în tot ceea ce facem.

Prin toate acțiunile noastre, credem că putem face o diferență în viețile oamenilor și putem contribui la bunăstarea societății și la dezvoltarea economiei locale. NN susține clienții să protejeze tot ce contează mai mult pentru ei, se implică în cauze sociale relevante în comunitățile din care face parte și, prin întreaga activitate, își amplifică în fiecare an rolul și impactul în economie. Astfel, NN își propune să fie alături de oamenii în demersurile lor de a crea un viitor financiar mai bun și mai sustenabile pentru ei și familiile lor.

Jobs NN România

Board Assistant

NN România
1 - 5 ani experienta
BUCURESTI,

Vezi toate joburile disponibile la Angajatori de TOP