Mega Image

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Retail


Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 410 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, AB COOL FOOD, Mega Drive. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente. Mega Image este o companie in plin proces de expansiune care isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste alimentele proaspete, calitatea produselor si sortimentatia unica si diversificata, toate oferite intr-un mediu ambiant cat mai placut.

 In tot ceea ce face, Mega Image pune pe primul loc calitatea si prospetimea, alaturi de o ambianta specifica cu un caracter inconfundabil, originala, menita in primul rand, sa asigure clientilor confort si un acces cat mai facil la toate produsele oferite in cadrul unei sortimentatii foarte variate.

Compania detine in prezent pe piata locala patru formate de magazine: Mega Image, Shop& Go, AB COOL FOOD si Mega Drive. La finalul anului 2014, Mega Image este considerat unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania si cel mai mare lant din Bucuresti. Reteaua cuprindea 410 magazine, dintre care 200 magazine Mega Image, 208 magazine Shop&Go, un magazin sub brandul AB Cool Food si un magazin Mega Drive.

Mega Image este una din companiile care a facut un numar mare de angajari, de la inceputul anului si pana in prezent avand peste 1300 de noi angajati, care lucreaza la sediul central, depozit si in magazine. 


Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Mega Image

Companie Oras(e) Data
Mega Image nou, Sema Parc (Petrache Poenaru), angajeaza personal

full-time 0 - 1 an experienta

Iti oferim oportunitati de invatare si crestere profesionala, la un pas de casa ta Alatura-te noua pe unul dintre posturile disponibile: MANIPULANT MARFURI, LUCRATOR COMERCIAL, CASIER, VANZATOR MEZELURI/PANIFICATIE [..]

Mega Image BUCURESTI
21.11.2017
Inspector Resurse Umane - Divizia Pontaj

full-time 1 - 5 ani experienta

Alatura-te echipei noastre de pontaj, in rolul de Inspector Resurse Umane[..]

Mega Image BUCURESTI
21.11.2017
Data Steward (Operator Date)

full-time 0 - 1 an experienta

Echipa Mega Image se mareste! [..]

Mega Image BUCURESTI
21.11.2017
Performance Management Specialist

full-time 1 - 5 ani experienta

Join our HR team as a Performance Management Specialist![..]

Mega Image BUCURESTI
21.11.2017
Angajam personal pentru magazinele Mega Image din sector 1

full-time 0 - 1 an experienta

Atributii generale Manipulant marfuri/Lucrator comercial: - deservirea clientilor intr-o maniera profesionista - aranjarea marfurilor la raft conform principiului FIFO - aprovizionarea rafturilor cu marfa conform planogramei - actualizarea preturilor pentru produse - retragerea produselor [..]

Mega Image BUCURESTI
21.11.2017

Joburi Mega Image

Companie Oras(e) Data