Agricover

Orase: BUCURESTI, Voluntari,
Industrie: Agricultura

Agricover reunește într-un portofoliu complex linii de business, soluții și tehnologii de ultimă generație care aduc plus valoare în afacerile fermierilor, în activitățile de zi cu zi din fermă și, implicit, transformă agricultura din România.

Agricover este un grup de companii ultraperformant în agribusiness-ul european, un generator de soluții inovatoare care transformă afacerile și viața fermierilor pe termen lung, precum și un motor al schimbării, creator de progres și prosperitate la scară socială.

Agricover este liderul pieței de agribusiness din România. Pe parcursul celor peste 20 de ani de existență, Agricover a dezvoltat un model de business inovator și performant.

Prin abordarea sa vizionară a agribusiness-ului, Agricover determină evoluția întregului domeniu și generează prosperitate socială la nivelul comunitații fermierilor români. Agricover dezvoltă ecosisteme digitale moderne care impulsionează progresul agriculturii românești, prin adoptarea celor mai noi tehnologii digitale existente la nivel mondial.

Pe plan social, Agricover se implică în pregătirea unei noi generații de fermieri tineri și profesioniști care vor asigura schimbul generațiilor în fermele din România.

Jobs Agricover

Responsabil Colectare

Agricover
1 - 5 ani experienta
BUCURESTI, Ilfov,

Inspector Operatiuni

Agricover
1 - 5 ani experienta
Ilfov, BUCURESTI,

Internship

Agricover
Student/Absolvent
BUCURESTI, Voluntari,

Assistant General Manager

Agricover
1 - 5 ani experienta
BUCURESTI, Voluntari,

Vezi toate joburile disponibile la Angajatori de TOP