BRD - Groupe Société Générale

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare


BRD - Groupe Société Générale

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148 000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume.

Valorile prin care ne-am dobandit soliditatea si pe care ne-am cosntruit brandul sunt :

Jucatori de echipa: toti cei aproximativ 7.700 de angajati functionam ca un tot, ne sprijinim inititativele si  colaboram  eficient. Doar asa, putem sa crestem gradul de satisfactie al celor 2,2 milioane de clienti pe care ii avem.

Inovativi: zi de zi interactionam cu clientii nostri ca sa aflam cum prefera sa-si faca operatiunile sau cum planurile lor pot prinde viata cu ajutorul nostru. Drept urmare, avem grija ca oferta comerciala sa raspunde cat mai bine nevoilor si comportamentelor lor.  

Adaptabili: avem forta necesara pentru a demonstra ca ne putem adapta si chiar reusi cu succes intr-un mediu de multe dificil, cu rigori si riscuri in permanenta schimbare. Ne intelegem meseria si o practicam cu responsabilitate.

Profesionisti: suntem diversi din punct de vedere al talentelor, al cunostintelor si al abilitatilor, ne prefectionam permanent si cautam sa ne respectam intotdeauna responsabilitatile fata de echipa in care lucram si clientii pe care ii servim.

Pe scurt :

4 valori ce ne ghideaza la nivel de grup : Responsabilitate, Angajament, Inovare, Spirit de echipa.

7 competente unice pentru toti salariatii Grupului: orientare spre rezultate, orietare spre client, cooperare, dezvoltarea capitalului uman, deschidere spre schimbare, managementul echipei, contributie la strategie.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca BRD - Groupe Société Générale

Companie Oras(e) Data
Receptioner

full-time Student/Absolvent

Responsabilitati principale: · Asigura indeplinirea operatiunilor specifice receptiei – efectuare/inregistrare rezervari, inregistrare cazari conform diagramei si documentelor de rezervare/cazare validate; · Factureaza si incaseaza contravaloarea serviciilor de cazare; · Raspunde si asigu[..]

BRD - Groupe Société Générale BUCURESTI
17.08.2018
Internship Software Tester

part-time Student/Absolvent

Internshi opportunity @ BRD GSG[..]

BRD - Groupe Société Générale BUCURESTI
17.08.2018
Junior Internal Auditor

full-time 0 - 1 an experienta

Are you searching for a position that offers the opportunity to quickly develop your technical knowledge and interpersonal skills, while making a significant contribution to the enhancement of the organization? [..]

BRD - Groupe Société Générale BUCURESTI
17.08.2018
Senior Financial Reporting

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

BRD - Groupe Société Générale BUCURESTI
17.08.2018

Joburi BRD - Groupe Société Générale

Companie Oras(e) Data