Digi | RCS RDS

Digi | RCS  RDS
Digi | RCS & RDS este al treilea operator traditional de cablu din Europa, cu peste 14 milioane unitati generatoare de venit (RGU) in Romania, Ungaria, Spania si Italia, dar si detinatorul uneia dintre cele mai extinse si moderne retele de fibra optica. In tara, grupul ocupa prima pozitie pe piata operatorilor de televiziune prin cablu si este lider pe segmentul de servicii de internet fix. Aceste atuuri au propulsat compania pe locul al doilea in topul intreprinderilor romanesti cu actionariat autohton, dupa veniturile obtinute.

Avand efective de 14.000 de angajati in Romania, Digi | RCS & RDS este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local. La finalul anului 2017, grupul numara efective globale, pe toate pietele unde este prezent, de aproape 15.000 de angajati.

Odata cu crearea polului de comunicare digitala a grupului, in 2016, platformele online si portalurile detinute de Digi | RCS & RDS s-au impus ca referinte in peisajul digital local, contribuind la consolidarea imaginii de brand a companiei. In 2018, Digi | RCS & RDS figura in top 5 cele mai valoroase branduri din Romania, potrivit studiului Brand Finance, cu o crestere de 24% a valorii brandului, la 186 milioane EUR.
 

O viziune curajoasa, sustinuta de o crestere robusta

Cunoscuta pentru evolutia sa accelerata pe o piata extrem de competitiva cum este industria comunicatiilor electronice, compania s-a pozitionat ca un pionier in domeniul serviciilor convergente. In 2007, era primul operator telecom care lansa servicii integrate (fixe si mobile) si singurul de pe piata care avea o oferta atat de diversificata.

In cei 25 de ani de activitate, Digi | RCS & RDS a pus in practica o viziune de business solida, bazata pe investitii durabile si pe extinderea continua a serviciilor, cu scopul de a satisface nevoile tot mai diverse ale clientilor. Pentru Digi | RCS & RDS, strategia de business nu este o promisiune, este un fapt bazat pe o istorie de succes, pe servicii de calitate de care beneficiaza milioane de clienti din 4 tari europene.
 

Digi | RCS & RDS in Romania

In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet fix, sub brandul Digi Net, un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa, Digi Tel, dar si de telefonie mobila, Digi Mobil. De asemenea, clientii pot contracta servicii de furnizare a energiei electrice, Digi Energy.

Digi | RCS & RDS are o retea densa de puncte de vanzare la nivel national, cu peste 400 de magazine si puncte de prezenta in toata tara. Pozitionate in mall-uri sau zone cu trafic intens in majoritatea localitatilor din Romania, magazinele Digi sunt locul unde clientii nostri isi pot achita facturile cash sau electronic, se pot informa in legatura cu serviciile Digi sau pot afla detalii despre ofertele noastre.

Prin intermediul magazinului Digi suntem conectati #nelimitat cu clientii nostri. Acesta are un spatiu generos, organizat in mai multe zone: consiliere si vanzare servicii fixe Digi TV, Digi Net, Digi Tel, servicii mobile – Digi Mobil si zona de plata a facturii.

Echipa de reprezentanti de vanzari Digi ii consiliaza pe vizitatori sa aleaga cele mai potrivite solutii de comunicare pentru nevoile lor. Acesta este si unul dintre motivele pentru care peste 10,5 milioane de clienti din Romania au optat pentru unul sau mai multe dintre serviciile Digi.

Cu ajutorul diviziei Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultant[a si asistenta permanenta pentru buna desfasurare a afacerilor.

 

Digi | RCS & RDS nu inseamna doar infrastructura de comunicatii electronice si servicii pentru clientii rezidentiali sau business. Din 2009, compania a inceput constructia unui trust media bazat pe continuturi de cea mai inalta calitate, adaptate diverselor tipuri de media – televiziune, radio, online. Si in acest domeniu s-a dovedit a fi un pionier printre furnizorii de servicii de comunicatii electronice.

In prezent, Digi | RCS & RDS detine televiziunea de stiri in format full HD, Digi 24 HD, cu 8 statii locale (Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Timisoara), 4 televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, televiziunea Film Now (pay-TV), , 3 televiziuni de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, Hora TV,posturile de radio: Digi FM, Pro FM, Music FM si Dance FM.

Digi 24 este un reper pe piata media de actualitate, asa cum a aratat-o „Digital News Report”, cel mai recent studiu realizat de Reuters Institute si Universitatea Oxford. Cele 4 canale Digi Sport si televiziunile tematice raspund nevoilor de divertisment ale clientilor. Posturile de radio Digi FM si Pro FM sunt, de asemenea, un bun vector de comunicare cu un public mobil si activ, de regasit, in mare parte, printre clientii nostri.

Integrarea serviciilor si a continuturilor este o tendinta in domeniul comunicatiilor electronice si pe masura ce multi-platformele vor capata o importanta tot mai mare in acoperirea unor evenimente majore sociale, culturale, economice, artistice sau sportive, publicul se va convinge ca si aici am fost cu un pas inaintea tuturor.Digi 24 - aduce in prim plan stirile relevante, impartiale si prezentate cu acuratete din domeniul economic, politic, social
de la nivel national si international.Digi Sport
  • Canalul TV cu cea mai variata gama de competitii sportive din Romania;
  • 4 canale HD, pentru o experienta de inalta definitie;
  • Emisiuni dedicate pentru fiecare tip de sport, in care sunt analizate si dezbatute competitiile sportive;Film Now HD - un canal TV care ofera publicului productii de varf din cele mai diverse genuri cinematografice, de la cele mai noi titluri la filmele de cult ale fiecarui gen, 24 de ore din 24, neintrerupte de pauze de publicitate.Digi World HD - un canal TV educativ si complex centrat pe autoeducare. Programele abordeaza teme precum stiinta si tehnologie, biodiversitate, istorie, calatorii. Tot aici, telespectatorii pot urmari si productii proprii precum "Digipedia", "Jurnalul de stiinte", "Lunea la muzeu" sau "Digiportrete".

 
Digi Life - un canal TV educativ centrat in jurul ideii de viata-introspectie-dezvoltare. Programele abordeaza teme precum sanatate, dieta si nutritie, hobby-uri, calatorii, arhitectura sau educatie. Tot aici, telespectatorii pot urmari si productii proprii precum “Ingrediente” sau “Zona de Risc”.Digi Animal World HD - un canal TV educativ centrat spre autocunoastere si intelegere. Programele abordeaza teme precum viata animalelor, natura si fauna sau evolutia vietatilor planetei. Tot aici telespectatorii pot urmari si productia proprie „Digi Animal Club”.
 
 


Utv
- este primul canal de muzica interactiv si primul care transmite in format HD. In 2005 Utv a initiat dialogul intre postul de radio si tineri, iar de atunci si-a propus sa ofere cel mai cool si fresh content pentru generatiile tinere. Digi FM
este cea mai inspirata combinatie de stiri si muzica din piata radio romaneasca! Un produs nou, destinat publicului adult, public preocupat de evenimentele majore din plan intern si extern. Ne bazam pe o echipa experimentata, pe un numar impresionant de corespondeti si colaboratori. Suntem radioul privat cu cea mai MARE acoperire de pe intreg teritoriul Romaniei.

Frecvente: https://www.digi-fm.ro/on-air/frecvente 
Pro FM a inceput sa emita in 1993 si de atunci a difuzat non-stop emisiuni care combina indrazneala, spontaneitatea si umorul, pe scurt distractia made in Romania: cantam romaneste, ne distram ca la noi acasa, ne simtim bine alaturi de ascultatorii nostri. Esti bine cu PROFM!

Esti bine este o stare de spirit, tradusa in emotie. Emotia pe care o traieste ascultatorul atunci cand aude la radio o piesa super cool sau o voce prietenoasa, cand se regaseste in povestile pe care le asculta sau cand rade auzind o gluma buna.

Asculta-ne pe frecventele PROFM: https://www.profm.ro/retea

Urmareste si pe paginile: Facebook & Instagram – PROFM Romania

 Prin lansarea platformei Digi Online, compania a facut un pas important in evolutia sa de furnizor de continut in spatiul online, completand experienta clasica a consumului de continut TV. Prin aceasta platforma, pana in 2021, abonatii Digi vor putea viziona meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League, dar si alte emisiuni si transmisiuni sportive de referinta difuzate de canalele de sport ale grupului.

Provocati #Nelimitat de viitor

Digi | RCS & RDS este al treilea operator traditional de cablu din Europa, cu peste 14 milioane unitati generatoare de venit (RGU) in Romania, Ungaria, Spania si Italia, dar si detinatorul uneia dintre cele mai extinse si moderne retele de fibra optica. In tara, grupul ocupa prima pozitie pe piata operatorilor de televiziune prin cablu si este lider pe segmentul de servicii de internet fix. Aceste atuuri au propulsat compania pe locul al doilea in topul intreprinderilor romanesti cu actionariat autohton, dupa veniturile obtinute.

Avand efective de 14.000 de angajati in Romania, Digi | RCS & RDS este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local. La finalul anului 2017, grupul numara efective globale, pe toate pietele unde este prezent, de aproape 15.000 de angajati.

Poate nu intamplator, ascensiunea Romaniei in topul tarilor cu cel mai mare trafic de internet broadband s-a facut in paralel cu modernizarea si extinderea retelei Digi | RCS & RDS. Toate acestea intr-un sfert de veac. Reusitele grupului s-au bazat pe investitia in tehnologie si in oameni. O investitie in viitor, in societatea de digitalizata de maine, societatea GigaBit. Si inca mai sunt multe provocari ale viitorului pe care le vom intampina pregatiti!
 

Locuri de munca Digi | RCS RDS

Companie Oras(e) Data
Tehnician retele de telecomunicatii

full-time Student/Absolvent

Instalarea/ mentenanta serviciilor terestre de telecomunicatii Digi | Rcs-Rds. [..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
06.12.2020
Consultant Servicii Clienti - Campulung

full-time Student/Absolvent

Sa lucrezi la noi inseamna ca: Te vei alatura unei echipe cu colegi ambitiosi, proactivi si orientati catre rezolvarea situatiilor, satisfactia noastra principala provine din multumirea clientului pe care l-am ajutat sa isi rezolve situatia semnalata, deoarece: -Vei fi responsabil pentru preluarea [..]

Digi | RCS RDS Campulung Muscel
06.12.2020
Supervizor echipe vanzari teren Piatra Neamt

full-time 1 - 5 ani experienta

Coordonarea, urmarirea si evaluarea echipei de vanzari directe pentru persoane fizice; Trasarea planurilor pentru activitatile viitoare de vanzari, tinand cont de rezultatele obtinute; Asigurarea unui numar optim de agenti vanzari pentru activitatea de teren; Organizarea activitatii [..]

Digi | RCS RDS Piatra Neamt
06.12.2020
Reprezentant vanzari business

full-time 1 - 5 ani experienta

Analizarea in mod constant a pietei si identificarea potentialilor clienti din zona alocata; Implementarea strategiei de vanzare agreata de companie, pentru clientii cu care intra in contact; Stabilirea detaliilor de negociere in vederea vanzarii serviciilor; Urmarirea derularii contractelor semnate[..]

Digi | RCS RDS Botosani
Iasi
Vaslui
06.12.2020
Inginer Field 3G/4G

full-time 1 - 5 ani experienta

Rezolvarea interventiilor pentru site-uri Node B si pentru echipamentele de transmisiuni PDH/SDH, analizarea si rezolvarea problemelor anuntate de catre departamentul de monitorizare; Rezolvarea sarcinilor de lucru trimise spre executie de catre departamentele Planning, Drive Test, Transmisiuni; Exe[..]

Digi | RCS RDS Bacau
Piatra Neamt
06.12.2020
Agent incheiere contracte site-uri de telefonie mobila

full-time 1 - 5 ani experienta

Identificarea posibilelor amplasamente pentru statiie de telecomunicatii mobile; Negocierea cu proprietarii amplasamentelor in vederea inchirierii/cumpararii acestora; Mentinerea relatiei cu proprietarii amplasamentelor din zona desemnata; Stabilirea si dezvoltarea relatiei profesionale cu viitorii [..]

Digi | RCS RDS Botosani
Suceava
06.12.2020
Economist

full-time 1 - 5 ani experienta

- Verifica si introduce prompt documentele in sistemul integrat de contabilitate; - Efectueaza evidenta lunara de contabilitate generala a fluxului economic, pana la nivel de balanta / bilant; - Raspunde de coordonarea inregistrarii corecte, complete si la timp a fluxului de documente; - Intocmeste [..]

Digi | RCS RDS Bacau
06.12.2020
Responsabil gestiune

full-time 1 - 5 ani experienta

- Opereaza in programul de gestiune si contabilitate bonurile de consum aferente materialelor gestionate; - Opereaza bonurile de transfer pentru mijloacele fixe si obiectele de inventar folosite; - Opereaza in programul de gestiune toate intrarile si iesirile; - Raspunde de gestiune in cadrul magazi[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Bacau
06.12.2020
Inginer Noc IP (Network Operation Center)

full-time 1 - 5 ani experienta

Troubleshooting pentru situatiile aparute in reteaua companiei ( Ip/MPLS, nivel II, escaladare de la suport tehnic); Administrare servere; Ocazional comunicarea cu clientii; Provizionare servicii client.[..]

Digi | RCS RDS Bacau
Onesti
06.12.2020
Inginer Topograf

full-time 1 - 5 ani experienta

- Efectuarea masuratorilor din teren specifice lucrarilor de cadastru, topografie, geodezie si cartografie; - Prelucrarea datelor culese din teren si intocmirea documentatiilor; - Obtinerea documentatiei necesare proiectelor; - Avizarea lucrarilor la OCPI - Oficiul de cadastru si publicitate imobili[..]

Digi | RCS RDS Iasi
Suceava
06.12.2020
Inspector SSM-SU

full-time 1 - 5 ani experienta

Intocmeste documentatia necesara specifica domeniilor securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta; Organizeaza si verifica instruirea lucratorilor in domeniile securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta;. Identifica riscurile de Securitate si sanatate in munca si situatii de u[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Iasi
06.12.2020
Tehnician proiectant Fibra optica

full-time 1 - 5 ani experienta

Participarea la proiectarea, intretinerea si dezvoltarea retelei de fibra optica ; Centralizarea informatiilor din teren privind zonele in care se proiecteaza si executa reteaua; Urmarirea aplicatiilor de monitorizare interne aferente dep de infrastructura; Actualizarea hartilor cu informatii privin[..]

Digi | RCS RDS Bacau
Iasi
Piatra Neamt
06.12.2020
Compliance Officer

full-time 1 - 5 ani experienta

• Facilitate the design of the society program from a culture, awareness and risk management perspective; • Develop/maintain/revise compliance policies, directives and instructions. Implements policies and procedures designed to mitigate exposure to compliance risk; • Draft and p[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
06.12.2020
Coordonator Vanzari Business

full-time 1 - 5 ani experienta

• Planificarea si organizarea activitatii reprezentantilor de vanzari business; • Coordonarea si dezvoltarea echipei in spiritul valorilor companiei, asigurandu-se ca membrii echipei sunt motivati si implicati in atingerea target-ului de vanzare; • Evaluarea activitatii individual[..]

Digi | RCS RDS Botosani
Suceava
06.12.2020
Inspector de mediu

full-time 1 - 5 ani experienta

Asigura implementarea si mentinerea conformitatii sistemului de management de mediu cu cerintele specifice; Urmareste si raspunde de gestionarea, controlul si raportarea deseurilor; Raspunde de intocmirea si depunerea in conformitate cu cerintele legale a tuturor raportarilor necesare catre Agentia [..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
06.12.2020
Consilier juridic

full-time peste 5 ani experienta

Recuperarea creantelor societatii prin actiuni in justitie, concilieri, notificari, executari silite, inclusiv intocmirea documentatiei si urmarirea dosarelor aferente executarii hotararilor judecatoresti; Notifica si informeaza clientii cu privire la sumele facturate si neincasate, la echipamentele[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
06.12.2020

Joburi Digi | RCS RDS

Companie Oras(e) Data