Digi | RCS RDS

Orase: Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Satu-Mare, Targu Mures, Timisoara,
Industrie: IT&C Telecom


Digi | RCS & RDS este al treilea operator traditional de cablu din Europa, cu peste 14 milioane unitati generatoare de venit (RGU) in Romania, Ungaria, Spania si Italia, dar si detinatorul uneia dintre cele mai extinse si moderne retele de fibra optica. In tara, grupul ocupa prima pozitie pe piata operatorilor de televiziune prin cablu si este lider pe segmentul de servicii de internet fix. Aceste atuuri au propulsat compania pe locul al doilea in topul intreprinderilor romanesti cu actionariat autohton, dupa veniturile obtinute.

Avand efective de 14.000 de angajati in Romania, Digi | RCS & RDS este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local. La finalul anului 2017, grupul numara efective globale, pe toate pietele unde este prezent, de aproape 15.000 de angajati.

Odata cu crearea polului de comunicare digitala a grupului, in 2016, platformele online si portalurile detinute de Digi | RCS & RDS s-au impus ca referinte in peisajul digital local, contribuind la consolidarea imaginii de brand a companiei. In 2018, Digi | RCS & RDS figura in top 5 cele mai valoroase branduri din Romania, potrivit studiului Brand Finance, cu o crestere de 24% a valorii brandului, la 186 milioane EUR.
 

O viziune curajoasa, sustinuta de o crestere robusta

Cunoscuta pentru evolutia sa accelerata pe o piata extrem de competitiva cum este industria comunicatiilor electronice, compania s-a pozitionat ca un pionier in domeniul serviciilor convergente. In 2007, era primul operator telecom care lansa servicii integrate (fixe si mobile) si singurul de pe piata care avea o oferta atat de diversificata.

In cei 25 de ani de activitate, Digi | RCS & RDS a pus in practica o viziune de business solida, bazata pe investitii durabile si pe extinderea continua a serviciilor, cu scopul de a satisface nevoile tot mai diverse ale clientilor. Pentru Digi | RCS & RDS, strategia de business nu este o promisiune, este un fapt bazat pe o istorie de succes, pe servicii de calitate de care beneficiaza milioane de clienti din 4 tari europene.
 

Digi | RCS & RDS in Romania

In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet fix, sub brandul Digi Net, un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa, Digi Tel, dar si de telefonie mobila, Digi Mobil. De asemenea, clientii pot contracta servicii de furnizare a energiei electrice, Digi Energy.

Digi | RCS & RDS are o retea densa de puncte de vanzare la nivel national, cu peste 400 de magazine si puncte de prezenta in toata tara. Pozitionate in mall-uri sau zone cu trafic intens in majoritatea localitatilor din Romania, magazinele Digi sunt locul unde clientii nostri isi pot achita facturile cash sau electronic, se pot informa in legatura cu serviciile Digi sau pot afla detalii despre ofertele noastre.

Prin intermediul magazinului Digi suntem conectati #nelimitat cu clientii nostri. Acesta are un spatiu generos, organizat in mai multe zone: consiliere si vanzare servicii fixe Digi TV, Digi Net, Digi Tel, servicii mobile – Digi Mobil si zona de plata a facturii.

Echipa de reprezentanti de vanzari Digi ii consiliaza pe vizitatori sa aleaga cele mai potrivite solutii de comunicare pentru nevoile lor. Acesta este si unul dintre motivele pentru care peste 10,5 milioane de clienti din Romania au optat pentru unul sau mai multe dintre serviciile Digi.

Cu ajutorul diviziei Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultant[a si asistenta permanenta pentru buna desfasurare a afacerilor.

 

Digi | RCS & RDS nu inseamna doar infrastructura de comunicatii electronice si servicii pentru clientii rezidentiali sau business. Din 2009, compania a inceput constructia unui trust media bazat pe continuturi de cea mai inalta calitate, adaptate diverselor tipuri de media – televiziune, radio, online. Si in acest domeniu s-a dovedit a fi un pionier printre furnizorii de servicii de comunicatii electronice.

In prezent, Digi | RCS & RDS detine televiziunea de stiri in format full HD, Digi 24 HD, cu 8 statii locale (Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Timisoara), 4 televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, televiziunea Film Now (pay-TV), , 3 televiziuni de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, Hora TV,posturile de radio: Digi FM, Pro FM, Music FM si Dance FM.

Digi 24 este un reper pe piata media de actualitate, asa cum a aratat-o „Digital News Report”, cel mai recent studiu realizat de Reuters Institute si Universitatea Oxford. Cele 4 canale Digi Sport si televiziunile tematice raspund nevoilor de divertisment ale clientilor. Posturile de radio Digi FM si Pro FM sunt, de asemenea, un bun vector de comunicare cu un public mobil si activ, de regasit, in mare parte, printre clientii nostri.

Integrarea serviciilor si a continuturilor este o tendinta in domeniul comunicatiilor electronice si pe masura ce multi-platformele vor capata o importanta tot mai mare in acoperirea unor evenimente majore sociale, culturale, economice, artistice sau sportive, publicul se va convinge ca si aici am fost cu un pas inaintea tuturor.Digi 24 - aduce in prim plan stirile relevante, impartiale si prezentate cu acuratete din domeniul economic, politic, social
de la nivel national si international.Digi Sport
  • Canalul TV cu cea mai variata gama de competitii sportive din Romania;
  • 4 canale HD, pentru o experienta de inalta definitie;
  • Emisiuni dedicate pentru fiecare tip de sport, in care sunt analizate si dezbatute competitiile sportive;Film Now HD - un canal TV care ofera publicului productii de varf din cele mai diverse genuri cinematografice, de la cele mai noi titluri la filmele de cult ale fiecarui gen, 24 de ore din 24, neintrerupte de pauze de publicitate.Digi World HD - un canal TV educativ si complex centrat pe autoeducare. Programele abordeaza teme precum stiinta si tehnologie, biodiversitate, istorie, calatorii. Tot aici, telespectatorii pot urmari si productii proprii precum "Digipedia", "Jurnalul de stiinte", "Lunea la muzeu" sau "Digiportrete".

 
Digi Life - un canal TV educativ centrat in jurul ideii de viata-introspectie-dezvoltare. Programele abordeaza teme precum sanatate, dieta si nutritie, hobby-uri, calatorii, arhitectura sau educatie. Tot aici, telespectatorii pot urmari si productii proprii precum “Ingrediente” sau “Zona de Risc”.Digi Animal World HD - un canal TV educativ centrat spre autocunoastere si intelegere. Programele abordeaza teme precum viata animalelor, natura si fauna sau evolutia vietatilor planetei. Tot aici telespectatorii pot urmari si productia proprie „Digi Animal Club”.
 
 


Utv
- este primul canal de muzica interactiv si primul care transmite in format HD. In 2005 Utv a initiat dialogul intre postul de radio si tineri, iar de atunci si-a propus sa ofere cel mai cool si fresh content pentru generatiile tinere. Digi FM
este cea mai inspirata combinatie de stiri si muzica din piata radio romaneasca! Un produs nou, destinat publicului adult, public preocupat de evenimentele majore din plan intern si extern. Ne bazam pe o echipa experimentata, pe un numar impresionant de corespondeti si colaboratori. Suntem radioul privat cu cea mai MARE acoperire de pe intreg teritoriul Romaniei.

Frecvente: https://www.digi-fm.ro/on-air/frecvente 
Pro FM a inceput sa emita in 1993 si de atunci a difuzat non-stop emisiuni care combina indrazneala, spontaneitatea si umorul, pe scurt distractia made in Romania: cantam romaneste, ne distram ca la noi acasa, ne simtim bine alaturi de ascultatorii nostri. Esti bine cu PROFM!

Esti bine este o stare de spirit, tradusa in emotie. Emotia pe care o traieste ascultatorul atunci cand aude la radio o piesa super cool sau o voce prietenoasa, cand se regaseste in povestile pe care le asculta sau cand rade auzind o gluma buna.

Asculta-ne pe frecventele PROFM: https://www.profm.ro/retea

Urmareste si pe paginile: Facebook & Instagram – PROFM Romania

 Prin lansarea platformei Digi Online, compania a facut un pas important in evolutia sa de furnizor de continut in spatiul online, completand experienta clasica a consumului de continut TV. Prin aceasta platforma, pana in 2021, abonatii Digi vor putea viziona meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League, dar si alte emisiuni si transmisiuni sportive de referinta difuzate de canalele de sport ale grupului.

Provocati #Nelimitat de viitor

Digi | RCS & RDS este al treilea operator traditional de cablu din Europa, cu peste 14 milioane unitati generatoare de venit (RGU) in Romania, Ungaria, Spania si Italia, dar si detinatorul uneia dintre cele mai extinse si moderne retele de fibra optica. In tara, grupul ocupa prima pozitie pe piata operatorilor de televiziune prin cablu si este lider pe segmentul de servicii de internet fix. Aceste atuuri au propulsat compania pe locul al doilea in topul intreprinderilor romanesti cu actionariat autohton, dupa veniturile obtinute.

Avand efective de 14.000 de angajati in Romania, Digi | RCS & RDS este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local. La finalul anului 2017, grupul numara efective globale, pe toate pietele unde este prezent, de aproape 15.000 de angajati.

Poate nu intamplator, ascensiunea Romaniei in topul tarilor cu cel mai mare trafic de internet broadband s-a facut in paralel cu modernizarea si extinderea retelei Digi | RCS & RDS. Toate acestea intr-un sfert de veac. Reusitele grupului s-au bazat pe investitia in tehnologie si in oameni. O investitie in viitor, in societatea de digitalizata de maine, societatea GigaBit. Si inca mai sunt multe provocari ale viitorului pe care le vom intampina pregatiti!
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Digi | RCS RDS

Companie Oras(e) Data
Tehnician Instalari

full-time Student/Absolvent

• Executarea lucrarilor de instalare a serviciilor de telecomunicatii furnizate de catre societate. Asigurarea calitatea lucrarilor executate si respectarea termenelor prevazute; [..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Craiova
Iasi
16.10.2019
Consultant Servicii Clienti

full-time Student/Absolvent

Sa lucrezi la noi inseamna ca: Te vei alatura unei echipe cu colegi ambitiosi, proactivi si orientati catre rezolvarea situatiilor, satisfactia noastra principala provine din multumirea clientului pe care l-am ajutat sa isi rezolve situatia semnalata, deoarece: -Vei fi responsabil pentru preluar[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Iasi
Oradea
16.10.2019
Consultant Servicii Clienti

full-time Student/Absolvent

Suntem cel mai important operator din piata serviciilor integrate de comunicatii din Romania.Suntem lider pe segmentul serviciilor de televiziune si pe cel al serviciilor de internet si suntem principalul operator alternativ in furnizarea serviciilor de telefonie fixa. Am ajuns aici fiindca ne-am b[..]

Digi | RCS RDS Brasov
Cluj Napoca
Craiova
16.10.2019
Tehnician retele Instalari, Service, Constructie retea

full-time Student/Absolvent

In functie de experienta, cv-urile se vor selecta pentru urmatoarele 3 posturi: Instalari: Executarea lucrarilor de instalare a serviciilor de telecomunicatii furnizate de catre societate. Asigurarea calitateii lucrarilor executate si respectarea termenelor prevazute; Service: Mentenanta echipamen[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Cluj Napoca
Iasi
16.10.2019
Inginer Monitorizare sisteme/instalatii electrice Digi Energy

full-time 0 - 1 an experienta

Monitorizarea alarmelor primite de la echipamentele electrice si al parametrilor acestora; Aplicarea procedurilor de escaladare conform regulilor interne; Identificarea incidentelor din retea si notificarea persoanelor responsabile cu remedierea; Inregistrarea evenimentelor si centralizarea in ra[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
16.10.2019
Tehnician Service

full-time 0 - 1 an experienta

Mentenanta echipamentelor de telecomunicatii; Asigurarea interventiei si rezolvarea avariilor intr-un timp cat mai scurt posibil; Asigurarea calitatii lucrarilor executate si respectarea termenelor prevazute. [..]

Digi | RCS RDS Iasi
Piatra Neamt
Zalau
16.10.2019
Consultant Servicii Clienti: limba Italiana/Spaniola/Engleza

full-time 0 - 1 an experienta

Vei face parte din departamentul Relatii Clienti DIGI Spania sau Digi Italia si vei fi responsabil de: preluarea apelurilor telefonice in limba italiana/spaniola/emgleza, in functie de nivelul de cunoastere a limbii; oferirea informatiilor de interes, privind serviciile companiei oferite in Spania [..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
16.10.2019
Tehnician emisie MCR

full-time 1 - 5 ani experienta

- Seteaza, intretine si opereaza aparatura din dotare; - Monitorizeaza si inregistreaza toate avertizarile si erorile sistemului; - Aduce modificari in timp util playlist-urilor cu aprobarea coordonatorului; - Introduce corect logoul postului, logourile de emisiune, elementele de grafica cerute d[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
16.10.2019
Reprezentant vanzari business

full-time 1 - 5 ani experienta

Analizeaza constant piata si identifica potentialii clienti din zona alocata; Implementeaza strategia de vanzare agreata de companie, pentru clientii cu care intra in contact; Stabileste detaliile de negociere in vederea vanzarii serviciilor; Urmareste derularea contractelor semnate; Indeplineste ob[..]

Digi | RCS RDS Braila
Cluj Napoca
16.10.2019
Consilier de caz- colectare debite

full-time 1 - 5 ani experienta

Contactarea debitorilor si preluarea apelurilor in vederea recuperarii sumelor datorate de acestia, aplicand tehnicile si standardele de calitate stabilite; Recuperarea sumelor restante, conform termenelor si procedurilor departamentale, actionand politicos si eficient; Instruirea debitorilor in l[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
16.10.2019
Responsabil Acorduri Avize Autorizatii

full-time 1 - 5 ani experienta

- Culegerea de informatii si date pentru intocmirea actelor necesare obtinerii avizelor si autorizatiilor de lucru; - Mentinerea legaturii cu institutiile statului pentru obtinerea avizelor si a autorizatiilor de lucru; - Informeaza seful direct in legatura cu orice problema care apare, tinandu-l [..]

Digi | RCS RDS Botosani
Pitesti
Targoviste
16.10.2019
Inginer Field 3G/4G

full-time 1 - 5 ani experienta

Rezolvarea interventiilor pentru site-uri Node B si pentru echipamentele de transmisiuni PDH/SDH, analizarea si rezolvarea problemelor anuntate de catre departamentul de monitorizare; Rezolvarea sarcinilor de lucru trimise spre executie de catre departamentele Planning, Drive Test, Transmisiuni; E[..]

Digi | RCS RDS Bacau
Iasi
16.10.2019
Responsabil scanare echipamente

full-time 1 - 5 ani experienta

Scanarea elementelor de identificare a tuturor echipamentelor implicate in fluxurile logistice (receptie si distributie de echipamente); Introducerea in aplicatia interna (Inventory) a tuturor echipamentelor scanate; Mentinerea legaturii cu gestionarul pentru obtinerea informatiilor legate de NIR,[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
16.10.2019
Tehnician mentenanta site-uri telecomunicatii 3G - Craiova

full-time 1 - 5 ani experienta

Vizitarea perioadica de mentenanta; Verificarea si reglarea tensiuni in cablurile structurilor ancorate; Transmiterea de date din teren (poze/checklist) catre superiori; Efectuarea remedierilor minore de functionalitate; Instalarea cablurilor antene intre locatia echipamentelor si antenele de pe[..]

Digi | RCS RDS Craiova
16.10.2019
Reprezentant vanzari Business

full-time 1 - 5 ani experienta

Analizeaza constant piata si identifica potentialii clienti din zona alocata; Implementeaza strategia de vanzare agreata de companie, pentru clientii cu care intra in contact; Stabileste detaliile de negociere in vederea vanzarii serviciilor; Urmareste derularea contractelor semnate; Indeplineste ob[..]

Digi | RCS RDS Barlad
Botosani
Cluj Napoca
16.10.2019
Responsabil Acceptanta si Mentenanta 3G

full-time 1 - 5 ani experienta

Verificarea si urmarirea procesului de acceptare al lucrarilor de constructie si modernizare pentru statiile de telefonie mobile; Gestionarea si asigurarea unui proces de mentenanta preventiva cat si corectiva pe parte de infrastructura si HVAC a retelei de telefonie mobila ; Asigurarea urmaririi[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Bacau
16.10.2019
Responsabil Socrate

full-time 1 - 5 ani experienta

Verificarea, corectarea, finalizarea si operarea, dupa caz, in softul de gestiune materiale (Socrate) documentele de miscari (intrari si iesiri) ale materialelor si echipamentelor; Pastrarea legaturii permanente cu responsabilii comerciali si personalul tehnic pentru verificarea tuturor documentelo[..]

Digi | RCS RDS Barlad
16.10.2019
Responsabil Gestiune

full-time 1 - 5 ani experienta

Introducerea in programul de gestiune si contabilitate bonurile de consum aferente materialelor gestionate; Operarea bonurilor de transfer pentru mijloacele fixe si obiectele de inventar folosite; Verificarea in programul de gestiune a tuturor intrarilor si iesirilor; Raspunderea de gestiune in c[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
16.10.2019
Inspector SSM-SU Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

Intocmeste documentatia necesara specifica domeniilor securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta; Organizeaza si verifica instruirea lucratorilor in domeniile securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta;. Identifica riscurile de Securitate si sanatate in munca s[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Oradea
16.10.2019
Reprezentant vanzari/ incasari magazin Lupeni

full-time 1 - 5 ani experienta

Promoveaza serviciile companiei in magazinele DIGI; Identifica nevoile clientilor si creste valorea per client prin prezentarea diverselor oferte Incheie contracte cu clientii, in functie de cerintele acestora; Respecta standardele de calitate impuse de companie, in relatia cu clientii (atat clienti[..]

Digi | RCS RDS Lupeni
16.10.2019
Supervizor junior sales Arad

full-time 1 - 5 ani experienta

Coordonarea, urmarirea si evaluarea echipei de vanzari directe pentru persoane fizice; Trasarea planurilor pentru activitatile viitoare de vanzari, tinand cont de rezultatele obtinute; Asigurarea unui numar optim de agenti vanzari pentru activitatea de teren; Organiza[..]

Digi | RCS RDS Arad
16.10.2019
Administrator Retea

full-time 1 - 5 ani experienta

Responsabilitatile job-ului: - asigura disponibilitatea si provizionarea serviciilor pentru clientii RCSRDS ; - interactioneaza cu departamentele de suport tehnic si escaladeaza catre departamentele tehnice abilitate, motiv pentru care sunt importante abilitatile de comunicare scrisa si verbala; [..]

Digi | RCS RDS Targu Mures
16.10.2019
Secretara

full-time 1 - 5 ani experienta

Suntem cel mai important operator din piata serviciilor integrate de comunicatii din Romania.Suntem lider pe segmentul serviciilor de televiziune si pe cel al serviciilor de internet si suntem principalul operator alternativ in furnizarea serviciilor de telefonie fixa. Am ajuns aici fiindca ne-am ba[..]

Digi | RCS RDS Zalau
16.10.2019
Tehnician instalari echipamente clienti business

full-time 1 - 5 ani experienta

Instalarea de echipamente pentru clientii bussines , in vederea furnizarii serviciului de voce ; Service pentru rezolvarea problemelor aparute la clienti ; Configurarea echipamentelor terminale pentru a le pregati de instalare ; Cablarea si punerea in functiune pentru diferite lucr[..]

Digi | RCS RDS Craiova
16.10.2019
Reprezentant vanzari Business

full-time 1 - 5 ani experienta

Analizeaza constant piata si identifica potentialii clienti din zona alocata; Implementeaza strategia de vanzare agreata de companie, pentru clientii cu care intra in contact; Stabileste detaliile de negociere in vederea vanzarii serviciilor; Urmareste derularea contractelor semnate; Indeplinest[..]

Digi | RCS RDS Craiova
Iasi
Oradea
16.10.2019
Inginer echipe Service: zona Bucuresti- Catv, Net, Tel

full-time peste 5 ani experienta

Coordonarea din punct de vedere tehnic a echipelor de service din teren; Verificarea si urmarirea modului in care se executa lucrarile de reconfigurare; Realizarea hartilor exacte cu zonele alocate si actualizarea permanenta a acestora; Realizarea planurilor detaliate de interventie; Realizarea [..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
16.10.2019
Corporate Legal Counsel / Lawyer

full-time peste 5 ani experienta

Issuing legal opinions and negotiation support to the company; Provides legal advice on all matters of legal relevance in corporate law, civil and business law, for example (without limitation) in respect of the matters relating to corporate governance, commercial agreements, investments and aquisi[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
16.10.2019

Joburi Digi | RCS RDS

Companie Oras(e) Data