Digi | RCS RDS

Orase: Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Satu-Mare, Targu Mures, Timisoara,
Industrie: IT&C Telecom


Digi | RCS & RDS este al treilea operator traditional de cablu din Europa, cu peste 14 milioane unitati generatoare de venit (RGU) in Romania, Ungaria, Spania si Italia, dar si detinatorul uneia dintre cele mai extinse si moderne retele de fibra optica. In tara, grupul ocupa prima pozitie pe piata operatorilor de televiziune prin cablu si este lider pe segmentul de servicii de internet fix. Aceste atuuri au propulsat compania pe locul al doilea in topul intreprinderilor romanesti cu actionariat autohton, dupa veniturile obtinute.

Avand efective de 14.000 de angajati in Romania, Digi | RCS & RDS este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local. La finalul anului 2017, grupul numara efective globale, pe toate pietele unde este prezent, de aproape 15.000 de angajati.

Odata cu crearea polului de comunicare digitala a grupului, in 2016, platformele online si portalurile detinute de Digi | RCS & RDS s-au impus ca referinte in peisajul digital local, contribuind la consolidarea imaginii de brand a companiei. In 2018, Digi | RCS & RDS figura in top 5 cele mai valoroase branduri din Romania, potrivit studiului Brand Finance, cu o crestere de 24% a valorii brandului, la 186 milioane EUR.
 

O viziune curajoasa, sustinuta de o crestere robusta

Cunoscuta pentru evolutia sa accelerata pe o piata extrem de competitiva cum este industria comunicatiilor electronice, compania s-a pozitionat ca un pionier in domeniul serviciilor convergente. In 2007, era primul operator telecom care lansa servicii integrate (fixe si mobile) si singurul de pe piata care avea o oferta atat de diversificata.

In cei 25 de ani de activitate, Digi | RCS & RDS a pus in practica o viziune de business solida, bazata pe investitii durabile si pe extinderea continua a serviciilor, cu scopul de a satisface nevoile tot mai diverse ale clientilor. Pentru Digi | RCS & RDS, strategia de business nu este o promisiune, este un fapt bazat pe o istorie de succes, pe servicii de calitate de care beneficiaza milioane de clienti din 4 tari europene.
 

Digi | RCS & RDS in Romania

In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet fix, sub brandul Digi Net, un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa, Digi Tel, dar si de telefonie mobila, Digi Mobil. De asemenea, clientii pot contracta servicii de furnizare a energiei electrice, Digi Energy.

Digi | RCS & RDS are o retea densa de puncte de vanzare la nivel national, cu peste 400 de magazine si puncte de prezenta in toata tara. Pozitionate in mall-uri sau zone cu trafic intens in majoritatea localitatilor din Romania, magazinele Digi sunt locul unde clientii nostri isi pot achita facturile cash sau electronic, se pot informa in legatura cu serviciile Digi sau pot afla detalii despre ofertele noastre.

Prin intermediul magazinului Digi suntem conectati #nelimitat cu clientii nostri. Acesta are un spatiu generos, organizat in mai multe zone: consiliere si vanzare servicii fixe Digi TV, Digi Net, Digi Tel, servicii mobile – Digi Mobil si zona de plata a facturii.

Echipa de reprezentanti de vanzari Digi ii consiliaza pe vizitatori sa aleaga cele mai potrivite solutii de comunicare pentru nevoile lor. Acesta este si unul dintre motivele pentru care peste 10,5 milioane de clienti din Romania au optat pentru unul sau mai multe dintre serviciile Digi.

Cu ajutorul diviziei Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultant[a si asistenta permanenta pentru buna desfasurare a afacerilor.

 

Digi | RCS & RDS nu inseamna doar infrastructura de comunicatii electronice si servicii pentru clientii rezidentiali sau business. Din 2009, compania a inceput constructia unui trust media bazat pe continuturi de cea mai inalta calitate, adaptate diverselor tipuri de media – televiziune, radio, online. Si in acest domeniu s-a dovedit a fi un pionier printre furnizorii de servicii de comunicatii electronice.

In prezent, Digi | RCS & RDS detine televiziunea de stiri in format full HD, Digi 24 HD, cu 8 statii locale (Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Timisoara), 4 televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, televiziunea Film Now (pay-TV), , 3 televiziuni de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, Hora TV,posturile de radio: Digi FM, Pro FM, Music FM si Dance FM.

Digi 24 este un reper pe piata media de actualitate, asa cum a aratat-o „Digital News Report”, cel mai recent studiu realizat de Reuters Institute si Universitatea Oxford. Cele 4 canale Digi Sport si televiziunile tematice raspund nevoilor de divertisment ale clientilor. Posturile de radio Digi FM si Pro FM sunt, de asemenea, un bun vector de comunicare cu un public mobil si activ, de regasit, in mare parte, printre clientii nostri.

Integrarea serviciilor si a continuturilor este o tendinta in domeniul comunicatiilor electronice si pe masura ce multi-platformele vor capata o importanta tot mai mare in acoperirea unor evenimente majore sociale, culturale, economice, artistice sau sportive, publicul se va convinge ca si aici am fost cu un pas inaintea tuturor.Digi 24 - aduce in prim plan stirile relevante, impartiale si prezentate cu acuratete din domeniul economic, politic, social
de la nivel national si international.Digi Sport
  • Canalul TV cu cea mai variata gama de competitii sportive din Romania;
  • 4 canale HD, pentru o experienta de inalta definitie;
  • Emisiuni dedicate pentru fiecare tip de sport, in care sunt analizate si dezbatute competitiile sportive;Film Now HD - un canal TV care ofera publicului productii de varf din cele mai diverse genuri cinematografice, de la cele mai noi titluri la filmele de cult ale fiecarui gen, 24 de ore din 24, neintrerupte de pauze de publicitate.Digi World HD - un canal TV educativ si complex centrat pe autoeducare. Programele abordeaza teme precum stiinta si tehnologie, biodiversitate, istorie, calatorii. Tot aici, telespectatorii pot urmari si productii proprii precum "Digipedia", "Jurnalul de stiinte", "Lunea la muzeu" sau "Digiportrete".

 
Digi Life - un canal TV educativ centrat in jurul ideii de viata-introspectie-dezvoltare. Programele abordeaza teme precum sanatate, dieta si nutritie, hobby-uri, calatorii, arhitectura sau educatie. Tot aici, telespectatorii pot urmari si productii proprii precum “Ingrediente” sau “Zona de Risc”.Digi Animal World HD - un canal TV educativ centrat spre autocunoastere si intelegere. Programele abordeaza teme precum viata animalelor, natura si fauna sau evolutia vietatilor planetei. Tot aici telespectatorii pot urmari si productia proprie „Digi Animal Club”.
 
 


Utv
- este primul canal de muzica interactiv si primul care transmite in format HD. In 2005 Utv a initiat dialogul intre postul de radio si tineri, iar de atunci si-a propus sa ofere cel mai cool si fresh content pentru generatiile tinere. Digi FM
este cea mai inspirata combinatie de stiri si muzica din piata radio romaneasca! Un produs nou, destinat publicului adult, public preocupat de evenimentele majore din plan intern si extern. Ne bazam pe o echipa experimentata, pe un numar impresionant de corespondeti si colaboratori. Suntem radioul privat cu cea mai MARE acoperire de pe intreg teritoriul Romaniei.

Frecvente: https://www.digi-fm.ro/on-air/frecvente 
Pro FM a inceput sa emita in 1993 si de atunci a difuzat non-stop emisiuni care combina indrazneala, spontaneitatea si umorul, pe scurt distractia made in Romania: cantam romaneste, ne distram ca la noi acasa, ne simtim bine alaturi de ascultatorii nostri. Esti bine cu PROFM!

Esti bine este o stare de spirit, tradusa in emotie. Emotia pe care o traieste ascultatorul atunci cand aude la radio o piesa super cool sau o voce prietenoasa, cand se regaseste in povestile pe care le asculta sau cand rade auzind o gluma buna.

Asculta-ne pe frecventele PROFM: https://www.profm.ro/retea

Urmareste si pe paginile: Facebook & Instagram – PROFM Romania

 Prin lansarea platformei Digi Online, compania a facut un pas important in evolutia sa de furnizor de continut in spatiul online, completand experienta clasica a consumului de continut TV. Prin aceasta platforma, pana in 2021, abonatii Digi vor putea viziona meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League, dar si alte emisiuni si transmisiuni sportive de referinta difuzate de canalele de sport ale grupului.

Provocati #Nelimitat de viitor

Digi | RCS & RDS este al treilea operator traditional de cablu din Europa, cu peste 14 milioane unitati generatoare de venit (RGU) in Romania, Ungaria, Spania si Italia, dar si detinatorul uneia dintre cele mai extinse si moderne retele de fibra optica. In tara, grupul ocupa prima pozitie pe piata operatorilor de televiziune prin cablu si este lider pe segmentul de servicii de internet fix. Aceste atuuri au propulsat compania pe locul al doilea in topul intreprinderilor romanesti cu actionariat autohton, dupa veniturile obtinute.

Avand efective de 14.000 de angajati in Romania, Digi | RCS & RDS este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local. La finalul anului 2017, grupul numara efective globale, pe toate pietele unde este prezent, de aproape 15.000 de angajati.

Poate nu intamplator, ascensiunea Romaniei in topul tarilor cu cel mai mare trafic de internet broadband s-a facut in paralel cu modernizarea si extinderea retelei Digi | RCS & RDS. Toate acestea intr-un sfert de veac. Reusitele grupului s-au bazat pe investitia in tehnologie si in oameni. O investitie in viitor, in societatea de digitalizata de maine, societatea GigaBit. Si inca mai sunt multe provocari ale viitorului pe care le vom intampina pregatiti!
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Digi | RCS RDS

Companie Oras(e) Data
Tehnician Instalari

full-time Student/Absolvent

• Executarea lucrarilor de instalare a serviciilor de telecomunicatii furnizate de catre societate. Asigurarea calitatea lucrarilor executate si respectarea termenelor prevazute; [..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Craiova
Iasi
21.08.2019
Consultant Servicii Clienti: limba Italiana/Spaniola/Engleza

full-time Student/Absolvent

Vei face parte din departamentul Relatii Clienti DIGI Spania sau Digi Italia si vei fi responsabil de: preluarea apelurilor telefonice in limba italiana/spaniola/emgleza, in functie de nivelul de cunoastere a limbii; oferirea informatiilor de interes, privind serviciile companiei oferite in Span[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Brasov
21.08.2019
Consultant Servicii Clienti

full-time Student/Absolvent

Sa lucrezi la noi inseamna ca: Te vei alatura unei echipe cu colegi ambitiosi, proactivi si orientati catre rezolvarea situatiilor, satisfactia noastra principala provine din multumirea clientului pe care l-am ajutat sa isi rezolve situatia semnalata, deoarece: -Vei fi responsabil pentru preluar[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Iasi
Oradea
21.08.2019
Consultant Servicii Clienti

full-time Student/Absolvent

Suntem cel mai important operator din piata serviciilor integrate de comunicatii din Romania.Suntem lider pe segmentul serviciilor de televiziune si pe cel al serviciilor de internet si suntem principalul operator alternativ in furnizarea serviciilor de telefonie fixa. Am ajuns aici fiindca ne-am b[..]

Digi | RCS RDS Brasov
Cluj Napoca
Craiova
21.08.2019
Tehnician Service Punct Fix Baia Mare

full-time Student/Absolvent

Suntem cel mai important operator din piata serviciilor integrate de comunicatii din Romania.Suntem lider pe segmentul serviciilor de televiziune si pe cel al serviciilor de internet si suntem principalul operator alternativ in furnizarea serviciilor de telefonie fixa. Am ajuns aici fiindca ne-am b[..]

Digi | RCS RDS Baia Mare
21.08.2019
Receptioner/a/ Galati

full-time 0 - 1 an experienta

Activitati generale de secretariat si receptionist pentru sediul central; Preluarea si redirectionarea apelurilor telefonice venite din partea clientilor si a partenerilor de afaceri; Facilitarea comunicarii telefonice intre conducerea societatii si terte persoane; Primirea si distribuirea coresp[..]

Digi | RCS RDS Galati
21.08.2019
Tehnician Service

full-time 0 - 1 an experienta

• Mentenanta echipamentelor de telecomunicatii; • Asigurarea interventiei si rezolvarea avariilor intr-un timp cat mai scurt posibil; • Asigurarea calitatii lucrarilor executate si respectarea termenelor prevazute. [..]

Digi | RCS RDS Iasi
Piatra Neamt
21.08.2019
Tehnician sunet

full-time 0 - 1 an experienta

Asigura buna functionare din punct de vedere tehnic a partii audio necesare activitatii de televiziune; Seteaza, testeaza si opereaza echipamentul din dotare in concordanta cu acustica locatiei unde se desfasoara activitatea; Monitorizeaza semnalele audio pentru a identifica eventualele defecte; [..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
21.08.2019
Suport Tehnic

full-time 0 - 1 an experienta

Activitatea consta in: -preluarea/rezolvarea telefonica a problemelor tehnice intampinate de clienti; -monitorizarea retelei (mrtg/rrdtool); -routare statica, subnetare; -configurarea minimala Windows (configurare retea, email, depanare ping/traceroute); -escaladarea problemelor care nu tin de [..]

Digi | RCS RDS Constanta
Targu Mures
21.08.2019
Supervizor echipe vanzari teren

full-time 1 - 5 ani experienta

Coordonarea, urmarirea si evaluarea echipei de vanzari directe pentru persoane fizice; Trasarea planurilor pentru activitatile viitoare de vanzari, tinand cont de rezultatele obtinute; Asigurarea unui numar optim de agenti vanzari pentru activitatea de teren; Organizarea activitat[..]

Digi | RCS RDS Bacau
Piatra Neamt
21.08.2019
Reprezentant vanzari Business

full-time 1 - 5 ani experienta

Analizeaza constant piata si identifica potentialii clienti din zona alocata; Implementeaza strategia de vanzare agreata de companie, pentru clientii cu care intra in contact; Stabileste detaliile de negociere in vederea vanzarii serviciilor; Urmareste derularea contractelor semnate; Indeplinest[..]

Digi | RCS RDS Braila
Craiova
Oradea
21.08.2019
Consilier de caz- colectare debite

full-time 1 - 5 ani experienta

Contactarea debitorilor si preluarea apelurilor in vederea recuperarii sumelor datorate de acestia, aplicand tehnicile si standardele de calitate stabilite; Recuperarea sumelor restante, conform termenelor si procedurilor departamentale, actionand politicos si eficient; Instruirea debitorilor in l[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
21.08.2019
Alpinist utilitar constructii site-uri de telefonie mobila

full-time 1 - 5 ani experienta

Instalarea cablurilor antene de la locatia echipamentelor la antenele de pe structura Instalarea dispozitivelor mecanice, electrice si/sau electronice pe un site de telecomunicatii; Instalarea antenelor panou pe suporti existenti, azimutare, etc Pozitionarea buloanelor ancoraj, cofrarea fundati[..]

Digi | RCS RDS Iasi
Job national
21.08.2019
Inginer Field 3G/4G

full-time 1 - 5 ani experienta

Rezolvarea interventiilor pentru site-uri Node B si pentru echipamentele de transmisiuni PDH/SDH, analizarea si rezolvarea problemelor anuntate de catre departamentul de monitorizare; Rezolvarea sarcinilor de lucru trimise spre executie de catre departamentele Planning, Drive Test, Transmisiuni; E[..]

Digi | RCS RDS Bacau
Iasi
21.08.2019
Reprezentant vanzari Business

full-time 1 - 5 ani experienta

Analizeaza constant piata si identifica potentialii clienti din zona alocata; Implementeaza strategia de vanzare agreata de companie, pentru clientii cu care intra in contact; Stabileste detaliile de negociere in vederea vanzarii serviciilor; Urmareste derularea contractelor semnate; Indeplinest[..]

Digi | RCS RDS Bacau
Iasi
Piatra Neamt
21.08.2019
Contabil

full-time 1 - 5 ani experienta

Verificarea si introducerea documentelor in sistemul integrat de contabilitate; Efectuarea evidentei lunare de contabilitate generala a fluxului economic, pana la nivel de balanta / bilant; Coordonarea inregistrarii corecte, complete si la timp a fluxului de documente; Intocmirea [..]

Digi | RCS RDS Botosani
21.08.2019
Online Marketing Manager

full-time 1 - 5 ani experienta

- Va lucra cu echipele interne, se va concentra pe strategiile de emailing, digital, social media si web marketing si va cauta modalitati de integrare a tuturor acestor elemente in planurile generale de marketing; - Va sprijini campaniile de dezvoltare, va inlesni aprobarile si va gestiona in mod [..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
21.08.2019
Topograf

full-time 1 - 5 ani experienta

Suntem cel mai important operator din piata serviciilor integrate de comunicatii din Romania.Suntem lider pe segmentul serviciilor de televiziune si pe cel al serviciilor de internet si suntem principalul operator alternativ in furnizarea serviciilor de telefonie fixa. Am ajuns aici fiindca ne-am b[..]

Digi | RCS RDS Baia Mare
21.08.2019
Inspector SSM-SU Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

• Intocmeste documentatia necesara specifica domeniilor securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta; • Organizeaza si verifica instruirea lucratorilor in domeniile securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta;. • Identifica riscurile de Securitate si sanatate[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
21.08.2019
Economist

full-time 1 - 5 ani experienta

- Verifica si introduce prompt documentele in sistemul integrat de contabilitate; - Efectueaza evidenta lunara de contabilitate generala a fluxului economic, pana la nivel de balanta / bilant; - Raspunde de coordonarea inregistrarii corecte, complete si la timp a fluxului de documente; - Intocmes[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
21.08.2019
Contabil Senior

full-time 1 - 5 ani experienta

Pastreaza evidenta contabila a operatiilor financiare ale companiei in conformitate cu principiile generale ale contabilitatii; Verificarea registrelor de casa de la punctele de lucru si intocmirea registrului de casa de la sediul central; Acorda suport colegilor din alte departamente/puncte de lu[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Botosani
21.08.2019
Business Analyst

full-time 1 - 5 ani experienta

Relate to all company structures to achieve the strategic goals set by top management. Analyzing requirements for the company’s business need. Main tasks will include performing detailed requirements analysis, documenting processes, and performing user acceptance testing. The ability to explain[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
21.08.2019
Editor imagine

full-time 1 - 5 ani experienta

Editeaza audio-video materialele emisiunilor de televiziune, in special cele de stiri; Ajusteaza si copiaza segmentele video la lungimea optima, le aranjeaza si le editeaza in secvente astfel incat continutul lor sa fie prezentat cu maximum de efect; Editeaza si ilustreaza muzica si materialele vi[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
21.08.2019
Tehnician reparatii electrice

full-time 1 - 5 ani experienta

Responsabilitati / Realizari Dezvoltarea si mentinerea unei bune relatii cu furnizorul de energie electrica; Comunica direct catre superiori starea lucrarii dar si problemele identificate; Conceperea si interpretarea schemelor electrice simple; Echiparea si executarea de instalatii electrice sim[..]

Digi | RCS RDS Bacau
Iasi
Suceava
21.08.2019
Inginer echipe Service: zona Bucuresti- Catv, Net, Tel

full-time peste 5 ani experienta

Coordonarea din punct de vedere tehnic a echipelor de service din teren; Verificarea si urmarirea modului in care se executa lucrarile de reconfigurare; Realizarea hartilor exacte cu zonele alocate si actualizarea permanenta a acestora; Realizarea planurilor detaliate de interventie; Realizarea [..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
21.08.2019
Inginer Design si Optimizare Radio si Transmisiuni

full-time peste 5 ani experienta

• Designul retelei de acces si transmisiuni aferenta acesteia, mentinerea unui nivel crescut al robustetii, fiabilitatii functionale si al calitatii serviciului oferit de aceasta; • Proiectarea sistemelor de acoperire indoor cat si outdoor: stabilirea pozitiei de amplasare, a configuratiei si a[..]

Digi | RCS RDS Cluj Napoca
Iasi
21.08.2019
Corporate Legal Counsel / Lawyer

full-time peste 5 ani experienta

Issuing legal opinions and negotiation support to the company; Provides legal advice on all matters of legal relevance in corporate law, civil and business law, for example (without limitation) in respect of the matters relating to corporate governance, commercial agreements, investments and aquisi[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
21.08.2019

Joburi Digi | RCS RDS

Companie Oras(e) Data