Meda

Meda

Poate ne știi de pe Facebook, pe care punem chestii super mișto. Așa ne spun consumatorii și fanii.  

Sau pentru “Vioooreeel”, din spoturile Meda.

Dacă “îți sunăm cunoscut” dar nu știi de unde să ne iei, atunci probabil ne știi direct de la raftul de mezeluri. Sau pentru crenvurștii noștri din piept de pui, cei mai vânduți din piață și galaxie. E bine și așa.

Oricum, suntem mai serioși decât părem, avem și niște cifre pentru tine.

Meda Prod ’98 SA a apărut în 1998, în București, deci facem 20 de ani, suntem de-o seamă cu voi.

Și am crescut până am ajuns pe a șasea poziție în piață. Aici suntem azi.

Avem 550 de angajați și depozite în București, Craiova, Arad, Turda și Bacău. Din 2008 fabrica s-a modernizat și astfel produce până la 40 tone de mezeluri/zi. Deținem certificările ISO 9001 și ISO 22.000 pentru calitate și siguranță alimentară. Suntem în majoritatea lanturilor de comert modern și în peste 3.000 de magazine din comerțul tradițional.

Acum că ți-am zis despre noi îți zicem și ce asteptam de la tine. Cum și noi suntem o companie de “millennials”, tânără și cu atitudine, căutăm același spirit și la tine. Tânăr, dar responsabil, cu “gust” pentru calitate, spirit de echipă și chef de performanță.
 

Locuri de munca Meda

Companie Oras(e) Data
Inginer Controlul Calitatii

full-time 0 - 1 an experienta

Dezvoltare profesională? Echipă cool? Hai la MEDA![..]

Meda BUCURESTI
30.05.2020
Agent Vanzari

full-time 1 - 5 ani experienta

... atunci te invităm la un interviu cu crenvurștii. Pentru fișa postului am pus cate puțin din fiecare: muncă de teren (cu magazinele din comerțul tradițional), un strop de negociere cu persoanele de decizie, totul amestecat cu abilități de comunicare (vanzări, comenzi și incasări). Hai[..]

Meda BUCURESTI
Piatra Neamt
30.05.2020

Joburi Meda

Companie Oras(e) Data