Decathlon Romania

Decathlon Romania

Decathlon, un brand care propune marci inovatoare pentru placerea tuturor sportivilor.

Suntem 70 000 de colaboratori Decathlon care lucreaza zilnic pentru a atinge un scop comun, si anume sa facem accesibile unui numar cat mai mare de persoane placerile si avantajele sportului. In toate tarile in care avem filiale, impartasim o cultura a companiei puternica si unica, consolidata de cele doua valori care ne reprezinta: vitalitate si responsabilitate.

La Decathlon, inovatia este in centrul tuturor activitatilor: de la cercetarea de piata, pana la conceperea produselor, design, productie si logistica. Echipele celor 20 de marci pasiune Decathlon isi folosesc toata energia pentru a concepe produse tehnice, simple si cu un design atractiv, la cele mai mici preturi.

Produsele noastre sunt destinate tuturor sportivilor, de la incepatori la profesionisti, si sunt disponibile exclusiv in magazinele proprii.

In Decathlon Logistica o sa intalnesti mai mult decat un depozit obisnuit. Aici ai posibilitatea de a diversifica activitatea pe termn lung. Decathlon Logistica pune la dispozitie toate resursele necesare pentru a avea misiuni indivizualizate, in functie de studiile si cunostintele fiecarui angajat.

In ceea ce priveste structura organizatorica a depozitului, Team Leaderii sunt interconectati in permanenta cu toti membrii echipei.

 

Uite cum arata o zi in centrul nostru de logistica:
 

Decathlon Logistica este in plina dezvoltare. Proiecul incepe pentru urmatorii 2 ani cu doua parti esentiale din punct de vedere al contructiei. In 2019 construim  o extensie a cladirii pentru a ne adapta evolutiei pietei.

In Decathlon Logistica intalnesti cele mai noi dotari pentru buna desfasurare a activitatii. Este singurul depozit care pune la dispozitie pentru angajati un playground (similar celor din toate magazinele Decathlon) si o sala de Fitness.Afla mai multe despre oportunitatile disponibile in acest moment: Responsabil Departament Logistica, Receptioner si Operator Logistica.


 

Avem trei oportunitati disponibile in acest moment, ca Responsabil Departament Logistica, Receptioner si Operator Logistica.

Fiecare colaborator are posibilitatea de a-si crea propriul proiect profesional pe termen lung, in orice domeniu.

Angajatii nostri sunt plini de vitalitate, in primul rand datorita atitudinii pozitive si a energiei lor. Sunt entuziasti, creativi si le place sa inoveze. Dau intotdeauna tot ce pot pentru a progresa si a face o diferenta. Astfel, le place actiunea, asemenea sportivilor.

Cele 2 valori ale companiei, fundamentate puternic, dau sens acţiunilor noastre. Ele sunt o parte a culturii noastre corporative si raspund la doua intrebari: In ce credem? Cum ne comportam si, mai ales, cum actionam?

VITALITATE

In primul rand, Vitalitatea inseamna viata, activitate intensa, energie, spirit, putere.
Este abilitatea individuala si colectiva de a ne asuma responsabilitatea pentru a transforma o problema intr-o oportunitate, pentru a face pur si simplu fata realitatii.

Angajatii sunt plini de vitalitate, datorita atitudinii lor pozitive si motivatiei .

Sunt entuziasti, creativi, si le place sa inoveze. Ei se straduiesc in mod constant sa faca progrese, ceea ce permite lucrurilor sa evolueze. Prin urmare, le place actiunea asemenea sportivilor.

 

  RESPONSABILITATE

Ne inconjuram de oameni care isi asuma responsabilitatea pentru propriile decizii, prin urmare pentru parcursul lor. Acestia iau decizii si masuri pentru a le pune in aplicare. Sunt cei care spun “Eu”. Ei isi asuma consecintele deciziilor in raport cu echipa si managerul lor.

Acestia sunt implicati, reactioneaza rapid si cauta sa obtina performanta in orice moment. Aceasta responsabilitate incepe cu siguranta oamenilor si a bunurilor, cea a angajatilor nostri, a clientilor nostri in magazinele noastre si partenerilor nostri in fabricile lor.


Avem trei oportunitati disponibile in acest moment, ca Responsabil Departament Logistica, Receptioner si Operator Logistica.

Ne dorim ca remuneratia ta sa fie una individualizata, diferita in functie de atitudine personala, responsabilitati si rezultate.