Castiga un voucher eMag cu CV-ul tau pe Hipo!Inscrie-te pe site-ul Hipo.ro si realizeaza-ti un CV in perioada 18 iunie – 16 augusut si poti castiga un voucher eMAG in valoare de 1500 RON!

Tot ce trebuie sa faci este sa acorzi 2 minute realizarii unui profil pe site-ul nostru de cariera si vei fi automat inscris in tragerea la sorti pentru premiul mentionat.

 

Click aici pentru a-ti crea un cont nou acum!

 

Cine poate participa?


Candidatii care se inscriu pe www.hipo.ro incepand cu data de 18 iunie 2019, ora 00:00 si isi completeaza un CV in proportie de minimum 50% pana la data de 16 august 2019, ora 23:59 intra automat in tragerea la sorti. Crearea unui cont nou dureaza mai putin de 2 minute si se poate face atat prin completarea formularului de pe Hipo, cat si prin importarea datelor din Facebook sau LinkedIn.

Ce trebuie sa faci?


Pentru a putea participa la acest concurs, este necesara crearea unui cont nou pe Hipo.ro, validarea si completarea CV-ul pe portalul nostru de cariera in proportie de minimum 50%, in perioada 18 iunie 2019, ora 00:00 - 16 august 2019, ora 23:59. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati prin email si pe site-ul Hipo.

Adresa de email introdusa trebuie sa fie una reala, iar contul trebuie sa fie validat dupa primirea emailului de confirmare.
 

Click aici pentru a-ti crea un cont nou acum!

 
 

Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului
 LinkedIn