Vitesco Technologies

Orase: Brasov, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Auto


 


Vitesco Technologies
dezvoltă tehnologii inovatoare, eficiente pentru vehiculele hibride și electrice. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, acționări electrice și echipamente electronice pentru vehicule hibride și electrice. De asemenea, gama de produse conține unități electronice de control, senzori și actuatori, precum și soluții pentru post-tratament de evacuare. Ne desfășurăm activitatea având la bază un angajament clar: reducerea emisiilor de CO2. Prin soluțiile noastre modelăm viitorul mobilității curate.

Împărtășim pasiunea noastră pentru tehnologie și mobilitate cu angajații noștri din întreaga lume și din cele 3 centre de inginerie din România: Timișoara, Sibiu și Iași. Lumea este într-o continuă schimbare și este responsabilitatea noastră să facem o diferență. Suntem determinați să dezvoltăm o mobilitate curată și sustenabilă. Vino alături de noi pentru a fi parte din această călătorie a electrificării.

Demonstrează-ți abilitățile într-un mediu provocator!

Pagina de Cariere Vitesco Technologies.

 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Vitesco Technologies

Companie Oras(e) Data
Credit Management & Sales Controller - 2 Years Limited Contract

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for a Credit Management & Sales Controller that will support us in various activities within the Financial Department. The contract is limited on a 2 to 3 Years period, and during this time, you might have the chance to become part of our team on[..]

Vitesco Technologies Timisoara
27.02.2024

Joburi Vitesco Technologies

Companie Oras(e) Data