Interviuri de angajare în perioada pandemiei




Chiar dacă ne aflăm într-o perioadă mai provocatoare, nu trebuie să ne descurajăm în căutarea jobului dorit. Lucrurile merg înainte, iar grație tehnologiei ne putem bucura de posibilitatea de a discuta cu recruiterii telefonic sau cu ajutorul platformelor live.

Daca ești în căutarea unui job în această perioadă și ai câteva emoții legate de interviul de angajare, fii fără grijă! Vei descoperi mai jos câteva tips & tricks despre ce trebuie să știi pentru a ieși din convorbirea telefonică sau video cu zâmbetul pe buze.

  • INTERVIUL TELEFONIC DE ANGAJARE
Este considerat primul pas pentru jobul pe care ți-l dorești. Sunt mai multe lucruri pe care le poți face pentru a te pregăti cum ar fi să ai la îndemână CV-ul sau să îți faci o lista cu atuurile tale.
 
  • INTERVIUL VIDEO
În această perioadă pe care o parcurgem, tehnologia ne permite să continuăm procesele de recrutare. Cu siguranță ai nevoie de câteva sfaturi despre cum să te pregătești pentru un interviu video. Tratează interviul video de angajare cu aceeași seriozi- tate ca și interviul de angajare clasic: documentează-te, ascultă, pune întrebări pertinente și împărtășește doar acele informatii relevante pentru job-ul la care aplici.

Dacă vrei să descoperi mai multe sfaturi pentru a te descurca mai bine la interviurile de angajare, dă click aici și descarcă Career Guide 



LinkedIn