Toate centrele din Romania

Harta Centrelor de Tehnologie din Constanta

Conform Raportului Hipo – Piata fortei de munca in 2022, pentru al patrulea an consecutiv, departamentul IT&C se claseaza pe primul loc in topul domeniilor cu cele mai multe angajari. Mai mult, potrivit aceluiasi raport, daca iti doresti un job remote, trebuie sa stii ca este domeniul care va avea disponibile cele mai multe locuri de munca de acasa. Consulta Harta Centrelor tech si descopera joburile potrivite pentru tine, fie ca esti un tanar incepator sau chiar un specialist cu experienta in sectoarele tehnologiei, precum: IT&C, Automotive sau Telecom.

Enel

Centrul: Enel
Orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta,

Enel România, unul dintre cei mai importanți investitori privați în domeniul energiei, cu aproximativ 3.100 de salariați la nivel național, care oferă servicii pentru circa 3 milioane de clienți este, totodată, unul dintre cei mai doriți angajatori de pe piața locală a muncii, atât de către candidații seniori, cât și de către cei aflați la început de carieră.

Enel România are operațiuni în furnizarea de energie electrică (prin companiile Enel Energie și Enel Energie Muntenia), distribuția de electricitate (prin companiile E-Distribuție Dobrogea, E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Banat), dezvoltarea de produse inovatoare și soluții digitale pentru case, orașe, industrii și mobilitate electrică (prin compania Enel X România) și producția de energie regenerabilă (prin compania Enel Green Power România).

Toate proiectele derulate de companiile Enel în România au în centrul lor tehnologia și digitalizarea, cu scopul de a le oferi clienților servicii personalizate și rapide, adaptate nevoilor lor. De asemenea, la baza tuturor activităților Enel în România se află sustenabilitatea, cea mai valoroasă cale pentru dezvoltarea tuturor liniilor de business și pentru contribuții cât mai atente la mediul natural, economic și social în care trăim.