KRUK Romania

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Servicii&BPOKRUK Romania este companie membră a Grupului KRUK, liderul pieței de management al creanțelor din zona Europei Centrale.  KRUK România a luat fiinţă la începutul anului 2007. Cele două linii principale de business sunt recuperarea creanțelor cesionate și colectarea creanțelor externalizate de partenerii de afaceri. Compania  este specializată în gestionarea completă a creanţelor și oferă servicii de recupere atât a creanţelor instituţiilor financiare, cât şi ale marilor clienţi corporativi. KRUK România gestionează portofolii de creanţe provenind de la bănci, companii de leasing, operatori de telefonie fixă şi mobilă, operatori de televiziune prin cablu, furnizori de platforme digitale, furnizori de utilităţi, precum şi de la companii producătoare de bunuri de larg consum.

Clienţii noştri sunt persoane şi companii care se confruntă cu problema datoriilor. Construim relaţii pozitive cu aceștia şi îi ajutăm să-şi recapete credibilitatea financiară. Respectăm normele sociale şi prevederile legale de rambursare a datoriilor.

Abordarea KRUK este aceea de colectare a creanțelor pe cale amiabilă, prin oferirea de soluții personalizate de rambursare a datoriilor în rate convenabile, adaptate cerințelor fiecărui client. Această strategie de colectare a fost implementată de companie încă din anul 2008, ajutând numeroase persoane cu datorii să-și rezolve problemele financiare și să reintre în circuitul economic obișnuit.
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca KRUK Romania

Companie Oras(e) Data
Processes and Support Officer

full-time0 - 1 an experienta

KRUK Romania BUCURESTI
22.01.2018
Avocat

full-time1 - 5 ani experienta

KRUK este o companie cu o cultura organizationala puternica, de aceea cautam oameni care sa se identifice cu valorile si principiile in care credem. Principalele noastre valori sunt: respectul, cooperarea, sinceritatea, transparenta, inovatia si dezvoltarea si sustinem comportamente precum...

KRUK Romania BUCURESTI
19.01.2018

Joburi KRUK Romania

Companie Oras(e) Data