Ensight Management Consulting

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Consultanta

Site www.ensight.ro
Facebook https://www.facebook.com/ensight.management.consulting/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/ensight-management-consulting


Ensight Management Consulting este liderul local pe piata romaneasca de consultanta in management, din punct de vedere al numarului si competentelor echipei de consultanti. 

Ensight le ofera clientilor sai solutii de transformare a afacerii, care sunt construite pe competente multidisciplinare – strategie, operatiuni, financiar, resurse umane, tehnologie – precum si pe o vasta experienta in industrii precum servicii financiare, utilitati, energie, media, servicii profesionale, produse industriale si de larg consum.

Echipa Ensight a crescut si s-a dezvoltat in jurul unor valori care au definit de la bun inceput munca noastra si modul in care alegem sa o ducem la bun sfarsit. Credem ca aceste valori - energie, curiozitate, camaraderie, perseverenta, spirit de fair-play - reprezinta esenta a ceea ce suntem si a ceea ce vrem sa devenim pe piata romaneasca de consultanta. Lucrand in spiritul lor, credem ca putem fi mai buni, mai performanti, mai apropiati de clientii si de colegii nostri. Am incercat sa invatam cum putem fi mai buni si am inteles ca forta noastra sta in Echipa.
Credem ca performantele si valorile noastre constituie o buna motivatie pentru candidati de a se alatura echipei Ensight Management Consulting. Prin mixul de consultanti cu expunere internationala si experti locali, prin proiectele foarte variate, precum si prin imbinarea unor competente multidisciplinare, compania ofera un mediu efervescent de formare si dezvoltare profesionala intr-un ritm accelerat. Construit pe un sistem foarte bun de recunoastere si recompensare a performantelor, Ensight este locul potrivit pentru cei care doresc sa se autodepaseasca si sa evolueze continuu.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Ensight Management Consulting

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Ensight Management Consulting

Companie Oras(e) Data