Lasting

Orase: Timisoara
Industrie: IT&C SoftwareAparut în 1995 ca distribuitor,  LASTING reprezintă astăzi un grup de companii active pe piaţa IT, cu trei direcţii majore de activitate: distribuţie, dezvoltare software şi soluţii IT&C (cu birouri în Timişoara, Cluj-Napoca şi Bucureşti). Probabil constituie cea mai mare companie de IT cu sediul central în afara Bucureştiului.

LASTING Distribuție se poziţionează ca fiind unul dintre cei mai importanţi distribuitori de IT din România, iar rezultatele confirmă acest lucru. Orientarea spre o acoperire eficientă a pieţei, corelată cu o dezvoltare perpetuă a portofoliului de produse şi asigurarea unui service rapid şi de calitate, imprimă diviziei o amprentă unică în peisajul industriei de profil din România. Acoperirea teritorială se execută prin reţeaua de peste 50 de parteneri activi la nivelul principalelor zone urbane

Brand-urile de renume care fac parte din portofoliul Distribuţiei sunt: Barracuda Networks, Dascom, Dataram, Dell, Dell SonicWall, D-LINK, EATON, EIZO, Fujitsu Technology Solutions, Huawei, Iomega, lenovo, lenovo|EMC, Matrox, MemorySolutions, Mustek, NetApp, Optoma, OriginStorage, Polycom, Rimage, Silver Peak, Spectralink, TandbergData, Targus, Transition Networks.

Divizia Soluţii IT

Unul dintre obiectivele diviziei Soluții IT este acela de a asigura clienţilor un concept integrat de infrastructură în domeniul soluţiilor şi tehnologiilor IT.

Gama vastă de soluții acoperă  un spectru larg, de la infrastructuri hardware, proiectare și execuție datacentere, soluţii software (proprii sau 3rd party), comunicaţii, soluții de stocare, sizing, consultanţă, proiectare, administrare reţele, precum şi mentenanță.

Având în portofoliu soluţiile SAP, LASTING Soluţii IT acoperă o arie largă de aspecte, adăugând valoare prin experienţa de peste 10 ani în acest domeniu.

LASTING Software

Ocupă pe rând poziţiile 38 / 29 / 23 în clasamentul Deloitte's Technology Fast 50, topul companiilor de tehnologie cu cea mai mare creştere din Europa Centrală. Experienţa câştigată în cei peste 12 ani de activitate alături de solidele competenţe tehnice ale echipei sunt factorii determinanţi ai acestor rezultate. Cu o expertiză de mai bine de 10 ani pe piața internațională, divizia Outsourcing face astăzi outsourcing nearshore şi offshore pentru clienţi importanţi din Europa şi Canada.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Lasting

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Lasting

Companie Oras(e) Data