White Image - Loyalty Solutions

Orase: BUCURESTI
Industrie: Publicitate & Media IT&C Software

Site www.whiteimage.ro


In 2003 am fost primii care am adus conceptul de email marketing in Romania. Am vrut sa aratam ca email marketing inseamna mai mult decat un simplu email. De atunci, aratam tot ce sta in spatele unui email si, mai ales, cum trebuie sa se desfasoare o comunicare one-to-one pentru a avea rezultatele asteptate.

Suntem mai mult decat un furnizor de servicii de email marketing, suntem pasionati de email marketing.

Din 2003 si pana in prezent, ne perfectionam. Cream si implementam noi servicii, instrumente, produse, pentru ca toti clientii nostri sa beneficieze de campanii de email marketing de succes. Consideram ca gandirea creativa este o parte importanta a acestui succes.

Misiunea noastra este sa te ajutam sa iti construiesti mesaje relevante care sa raspunda nevoilor celor carora te adresezi, iar ei sa te rasplateasca facand achizitii si fiindu-ti loiali. Misiunea noastra este sa iti construim o reputatie solida, prin know-how-ul de care dispunem, pentru ca mesajele tale sa ajunga intotdeauna in Inbox.

Suntem singura agentie specializata in email marketing full service din Romania. Suntem sustinatori ai luptei impotriva spamului si dovedim acest lucru in fiecare zi, cu fiecare campanie trimisa. Suntem aici pentru a te sfatui cum sa iti creezi o relatie solida cu abonatii si clientii tai, relatie bazata pe un dialog continuu, pe ascultarea nevoilor si parerilor acestora.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca White Image - Loyalty Solutions

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi White Image - Loyalty Solutions

Companie Oras(e) Data