Joburi DB Engineering Consulting GmbH

DB Engineering & Consulting - Railways for the world of tomorrow!

Ca parte a companiei germane de căi ferate, mobilitate și logistică Deutsche Bahn (DB), exportăm expertiza noastră vastă în inginerie în întreaga lume.

Scopul nostru este să dezvoltăm soluții de infrastructură, mobilitate și transport tehnic sofisticate și personalizate.

Know-how-ul Deutsche Bahn este solicitat în întreaga lume. DB Engineering & Consulting o oferă – de la idee la operare. Specialiștii noștri din toate disciplinele inginerești dezvoltă și implementează concepte bazate pe nevoi care conectează oamenii și piețele - în Germania, precum și în Australia, Africa de Sud, Emiratele Arabe Unite, China și Brazilia. Cu concepte durabile, susținem viitorul de succes al regiunilor economice, aducem o contribuție ecologică importantă și, astfel, modelăm lumea de mâine.

Din 1966, DB Engineering & Consulting a livrat mii de proiecte de diferite dimensiuni și complexitate în peste 100 de țări. Cu 5.900 de angajați din 94 de țări, aplicăm cunoștințele și experiența noastră interculturală diversă pentru a realiza proiecte pentru clienți. Cu peste 80 de locații în Germania și birouri în aproximativ 30 de țări din întreaga lume, specialiștii noștri lucrează la fața locului în colaborare cu clienții și părțile interesate.


 

                    
BUCURESTI, Cluj Napoca, Timisoara
Inginerie

Joburi DB Engineering Consulting GmbH:

Locuri de munca DB Engineering Consulting GmbH

Angajari DB Engineering Consulting GmbH