Joburi General Meel Electric


S.C. General Meel  Electric S.R.L., are experienta in executarea lucrarilor de instalatii electrice, fiind o firma infiintata in anul 1993.

Beneficiind de un personal calificat, firma noastra ofera consultanta, proiecteaza, executa si asigura service-ul instalatiilor intr-o gama variata de domenii oferind solutii proprii. Strategia firmei noastre este asigurarea calitatii, prin Competenta, Dinamism si Responsabilitate, prin solutii prompte si eficiente, promovand o tehnologie moderna si utilizand produse omologate si certificate. Societatea noastra vine in intampinarea cerintelor beneficiarilor prin proiectarea si executia la un inalt grad de performanta a tuturor lucrarilor ELECTRICE, precum si asigurarea in regim de urgenta a unor echipe de interventii in caz de avarii cauzate de calamitati naturale.

Totodata, firma asigura service si intretinere pentru toate tipurile de retele electrice incepand de la 0,4 kV pana la 20 kV si pentru posturi de transformare de toate tipurile. Detinem aparatura moderna si personal calificat pentru verificari PRAM ale posturilor de transformare, masuratori instalatii de legare la pamant, verificari si depistari ale cablurilor electrice subterane.

Calitatea serviciilor, promptitudinea in executia lucrarilor, precum si satisfacerea tuturor exigentelor beneficiarilor sunt garantate de experienta si profesionalismul specialistilor.

Baicoi
Tehnica

Joburi General Meel Electric :

INGINER ELECTRICIAN

General Meel Electric
1000 - 2000 EUR NET / luna
BUCURESTI, Ploiesti, Baicoi, Job national
Aplica fara CV

Electrician

General Meel Electric
620 - 1500 EUR NET / luna
Baicoi, Job national
Aplica fara CV

Locuri de munca General Meel Electric

Angajari General Meel Electric