Up Recruitment este o agentie specializata in domeniul de recrutare, care ofera solutii pentru nevoile generate de lipsa fortei de munca din Romania. Recrutam atat personal calificat, cat si necalificat pentru orice arie de activitate.
Prin intermediul birourilor noastre active in UK, Tanzania si Bucuresti, oferim o acoperire la nivel international, activand inclusiv pe pietele din Moldova, Ucraina, Asia si Africa. De asemenea, colaboram direct cu agenții de recrutare din Indonezia, Nepal si Sri Lanka. Astfel ca, Up Recruitment, isi concentreaza toate resursele enumerate mai sus si vine in ajutorul partenerilor, indiferent de domeniul de activitate pentru care exista o solicitare de personal. Serviciile oferite constau in Plasarea de Personal cu titlu permanent, cat si prestari de servicii prin punerea la dispozitie a unui personal dedicat proiectelor de mica si mare anvergura, personalul fiind angajat permanent al Up Recruitment Romania.

Avantajele Serviciilor prestate de Up Recruitment sunt:

  • Acoperirea rapida a unui post vacant sau de personal pe termen scurt, mediu sau lung.
  • Disponibilitatea de personal pentru un timp limitat de munca, in functie de solicitare si necesitati.
  • Asigurarea de personal specializat, conform solicitarilor, intr-un timp foarte scurt. Serviciile oferite de compania noastra sunt in conformitate cu legile statului roman privind dreptul de munca al cetatenilor straini de pe teritoriul Romaniei.

Aditional, pentru punerea la dispozitie de munca temporara, partenerul nostru va beneficia de costuri reduse administrative ale departamentului de resurse umane, prin externalizarea intregului proces de angajare: salariu, asigurare medicala, formalitați de angajare, concedii medicale/odihna, pontaje, etc., candidatul fiind angajat permanent al Up Recruitment Romania.

DE CE NOI?

Suntem o echipa de profesionisti in domeniul resurselor umane, avand personal specializat ce ofera suport 24/7 in limba romana, engleza, franceza, ucraineana, turca, kurda, italiana și rusa. Totodata, realizam procese de integrare și formare profesionala cu personal calificat din Romania și cetațeni straini.

Esti in cautarea unui loc de munca sau doresti sa iti maresti echipa? Hai sa ne cunoastem!
BUCURESTI, Ploiesti, Timisoara
Logistica

Joburi Up Recruitment:

Locuri de munca Up Recruitment

Angajari Up Recruitment