Nhood este o companie de servicii de consultanță imobiliară cu o expertiză ce acoperă domenii precum: animarea comunităților, operarea È™i comercializarea proiectelor de tipul mixed-use, gestionarea activelor È™i dezvoltarea de proiecte durabile, cu o gamă largă de funcÈ›iuni È™i servicii (magazine, locuinÈ›e, birouri, hoteluri, community hub-uri). Nhood vizează proiecte de regenerare urbană care au un triplu impact pozitiv: social, de mediu È™i economic – Oameni, Planetă, Profit.

În România, Nhood este mandatată de Ceetrus să administreze portofoliul de 23 de centre comerciale Auchan la nivel naÈ›ional, precum È™i să continue dezvoltarea celui mai amplu proiect de regenerare urbană din România – Cartier Coresi, în beneficiul comunităților È™i tuturor partenerilor.

Numele noului brand reprezintă o prescurtare a cuvântului "neighbourhood" (cartier) È™i este susÈ›inut de motto-ul său "spaÈ›ii pline de viață". Această identitate îÈ™i afirmă angajamentul de a crea spaÈ›ii animate È™i exprimă dorinÈ›a de a crea o valoare adăugată durabilă pentru cetățeni È™i oraÈ™ele lor.


BUCURESTI
Real Estate, , Altele

Joburi Nhood:

Locuri de munca Nhood

Angajari Nhood