Cross IT -companie specializată în servicii de outsourcing IT - vă pune la dispoziție soluții adaptate nevoilor afacerii dumneavoastră. Fiind un furnizor complet, un punct unic de contact pentru dumneavoastră, Cross IT vă propune soluții IT de business care vă oferă un avantaj competitiv prețios prin eficientizarea costurilor, proceselor și fluxurilor interne de lucru.

Având un portofoliu complet de servicii IT(asistență tehnică, administrare, suport, mentenanță și consultanță), ne adresăm tuturor companiilor care doresc sa externalizeze integral sau parțial serviciile IT sau diverse activități ale departamentelor IT proprii.

Experiența acumulată de echipa noastră ne recomandă ca un partener de încredere pentru clienții noștri. Pe o piață puternic concurențială, eficientizarea activităților interne ale companiei este esențială. Cross IT vă poate ajuta în acest proces, prin eliminarea blocajelor, reducerea costurilor, creșterea gradului de securitate și a nivelului de optimizare tehnologică.

Întrucât înțelegem însemnătatea timpului pe care îl dedicați dezvoltării propriei afaceri, ne propunem sa asigurăm funcționalitatea sistemelor IT, prin eliminarea întreruperilor ce pot afecta productivitatea sau eficiența angajațilordumneavoastră.

Resursele de timp astfel câștigatepot fi investite în consolidarea propriei afaceri și în identificarea de noi oportunități, care să faciliteze această dezvoltare.

Înțelegerea specificului fiecărui model de business este cheiaîn identificarea și implementarea soluțiilor optime. Ea ne ajută să devenim un partener pe termen lung pentru compania dumneavoastrăși un furnizor focusat pe rezultate.

Pentru că prețuim încrederea acordată de fiecare dintre partenerii noștri, ne dorim, prin muncă și seriozitate,să răsplătim această încredere și să o susținem prin profesionalism și competență.

Oferim clienților noștri pachete complete de servicii IT (monitorizare, asistență și suport tehnic permanent remote și on site), adaptate dimensiunii și nevoilor de creștere, respectând viziunea și valorile culturii organizaționale proprii fiecărei companii.

BUCURESTI
IT&C Software

Joburi CROSS IT:

Locuri de munca CROSS IT

Angajari CROSS IT