Cu o tradiție de peste 130 de ani în domeniul dezvoltării și producerii de baterii și de dispozitive de stocare a energiei, VARTA a pus întotdeauna accent pe inovare și calitate, dezvoltând permanent soluții energetice care să le ofere celor din jur independență în mișcare, fiind mereu acolo unde pasiunea, fiabilitatea și energia transformă viitorul în prezent.

Putini dintre noi stiu că de-a lungul timpului bateriile VARTA au luat parte la cele mai interesante misiuni din istoria omenirii.

Știați, de exemplu, că pentru a marca momentul în care Neil Amstrong a pășit pe Luna, acesta a folosit în camera sa foto baterii VARTA? Fie că vorbim despre acest moment unic în istorie sau despre expedițiile de la Polul Nord - oamenii s-au bazat întotdeauna pe energia VARTA atunci când au avut nevoie de fiabilitate și independență în mișcare.

Pentru a reuși, VARTA reprezintă energia de care ai nevoie la fiecare pas!

Datorită inovației permanente, numeroaselor brevete, facilităților de producție personalizate și centrelor internaționale de cercetare, VARTA și-a consolidat an de an poziția de lider mondial în producția de baterii.

Unitatea de producție din Brașov reprezintă cea mai nouă locație a grupului Varta din Europa.

Prin aplicarea celor mai noi tehnologii în domeniu, în Varta Brașov se realizează asamblarea de baterii de înaltă tehnologie pentru stocarea energiei, pentru aplicații medicale și industriale/ robotice, pentru unelte electrice, electrocasnice și unelte pentru grădină, integrate într-o mare varietate de produse ale unor mărci bine cunoscute la nivel mondial.
 
BUCURESTI
Inginerie

Joburi Varta:

Varta nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Varta

Angajari Varta