Joburi HOLLEMAN SPECIAL TRANSPORT & PROJECT CARGO SRL

Firma Holleman este una din firmele importante din Europa, in domeniul transporturilor agabaritice si grele, atat prin numarul de camioane specializate cu care opereaza, cat si prin cifra sa de afaceri. Holleman detine o flota diversa, incepand cu trailere usoare si terminand cu configuratii de module hidraulice care pot transporta sute de tone. Raspundem oricaror nevoi de transport, indiferent daca marfa este inalta, lata, lunga sau grea, ori are combinatii ale acestor caracteristici depasite.

Activa pe piata romaneasca din 1997, Holleman s-a dezvoltat continuu si s-a specializat in transporturi tot mai complexe, atat interne, cat si in relatia Europa de Vest - Europa de Est, pe cai rutiere si navale.

Potentialul uman al firmei Holleman este deosebit, echipa fiind formata din oameni experimentati, instruiti, disciplinati, care iubesc domeniul in care activeaza.

Holleman a infiintat firme cu acelasi profil in toate tarile din jurul Romaniei, fiecare avand echipament de transport si management propriu. In plus, desfasuram activitati de relocari (mutari) industriale, instalari de echipamente diverse la sediul clientilor, folosind portale hidraulice de mare capacitate, tirfoare, trolee cu role, echipamente hidraulice de ridicare sincronizate si alte mijloace specializare de ridicare sau actionare in plan orizontal.

In Romania, avem sediul pe Soseaua de Centura a Bucurestiului, la 2 km de intersectia cu Soseaua Giurgiului si 5 km de Soseaua Berceni.

BUCURESTI, Ilfov
Altele

Joburi HOLLEMAN SPECIAL TRANSPORT & PROJECT CARGO SRL:

Locuri de munca HOLLEMAN SPECIAL TRANSPORT & PROJECT CARGO SRL

Angajari HOLLEMAN SPECIAL TRANSPORT & PROJECT CARGO SRL