Alukönigstahl este o companie cu o istorie de 26 de ani in Romania si face parte din concernul austriac König Holding. Activitatea firmei acopera un domeniu specializat, care este in continua dezvoltare si de mare viitor. Oferim clientilor nostri sisteme de profile din aluminiu, oțel și PVC de cea mai înaltă calitate precum și tehnologii moderne pentru realizarea arhitecturii contemporane, eficiente energetic, susținând astfel implementarea conceptelor de construcții durabile. Alukönigstahl își sprijină partenerii cu servicii competente, în toate fazele unui proiect de construcții. Toate departamentele : echipa de vanzari, departamentul tehnic , cel de consultanta, marketing, logistica si back-office colaboreaza in activitatea zilnica pentru deservirea optima a clientilor.

Aprecierile pentru rezultatele companiei merg catre oameni, catre fiecare membru al echipei. Ne dorim sa avem alaturi oameni cu spirit tanar, care isi doresc sa se dezvolte din punct de vedere personal si profesional , sa se implice activ in dezvoltarea companiei.

Suntem o echipa cu experienta, pregatita sa iti deschida calea spre o noua specializare. Cu noi ai posibilitatea sa vezi realizate proiectele la care ai lucrat, sa te plimbi prin orice oras al tarii si sa recunosti o cladire la care ti-ai adus contributia, impreuna cu Alukönigstahl. Si desigur, vei putea sa iti construiesti o cariera, asemenea colegilor care au deja peste 20 ani vechime in companie.

Pe langa munca de echipa, avem proiecte si activitati pentru destindere si relaxare: teambuilding, company party , spatiu de relaxare, Secret Santa si altele.

Te invitam sa iti facem cunoscute “Misiunea, Viziunea si Valorile” companiei noastre, precum si viitorii colegi.  

BUCURESTI
Retail

Joburi ALUKÖNIGSTAHL:

Locuri de munca ALUKÖNIGSTAHL