Știm că nu este ușor să iei o decizie legată de viitorul tău așa că Opțiuni de Carieră poate fi sprijinul tău în momentul în care trebuie să iei o hotărâre foarte importantă pentru tine, fie că e vorba de alegerea liceului, facultății sau carierei.

Noi vom fi alături de tine până în momentul în care vei fi sigur(ă) de alegerea ta prin intermediul consultanților vocaționalitestelor de orientare în carierăresurselor gratuite și evenimentelor noastre lunare. 

Opțiuni de Carieră face parte din Grupul EDUCATIVA. Probabil ai auzit de proiectele noastre printre care se numără târgul de universități RIUF, serviciile de consiliere pentru a aplica la studii în străinătate EDMUNDO, EDMERICA, UNIVERSALIO sau de alte proiecte din domeniul educației pe care le-am dezvoltat.


Iată în continuare, pe scurt, cum te poate sprijini Opțiuni de Carieră în luarea unei decizii despre viitor:

Consultanță vocațională

Dacă ai nevoie de ajutor personalizat, cu ajutorul unui consultant vocațional poți lua mai ușor o decizie despre viitorul tău, fie că e vorba să îți alegi facultatea la care să te înscrii sau domeniul de carieră spre care să te îndrepți. Poți să îți alegi consultantul preferat de pe site, care te va ghida mai departe în acest proces.

Pașii sunt foarte simpli: îți alegi consilierul, îți creezi un cont pe site, programezi o primă întâlnire cu el, apoi planificați împreună următoarele sesiuni. Ține cont că vei avea nevoie în mod tipic de 5 sesiuni pentru a putea lua o decizie informată.
Pentru a înțelege mai bine procesul de consiliere și a vedea dacă se potrivește nevoilor tale, poți beneficia de o sesiune gratuită de probă.


Teste de carieră

Pentru a descoperi mai bine ce îți place și ce ți se potrivește, poți susține următoarele teste vocaționale: SDS (care te ajută să afli ce ți-ar plăcea să faci și câteva meserii care ți s-ar potrivi), BFQ (care te ajută să descoperi cum ți-ar plăcea să faci și câteva domenii care s-ar potrivi cu personalitatea ta), și IST (test de inteligență, IQ). Poți să folosești aceste teste în consultanța vocațională, sau individual, fără să apelezi la un consultant pentru a lua o decizie. Aceste teste reprezintă baza științifică a alegerii tale și este foarte important să le susții înainte de a lua o decizie.


Resurse gratuite

Poate ți-ar plăcea să explorezi diverse profesii pentru a vedea ce abilități ai avea nevoie pentru acestea, cum arată diverse meserii sau ce anume fac profesioniștii din diferite domenii. De la artă la inginerie sau kinetoterapie, te invităm să descoperi clipurile care prezintă o varietate de meserii, alături de multe alte articole interesante care te pot ajuta în călătoria ta. De asemenea, organizăm lunar evenimente interesante care te pot ajuta în călătoria ta de autocunoaștere și în alegerea unei cariere.

 

Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Craiova, Iasi, Timisoara
Educational

  Anunt special Opțiuni de Carieră :

Carieră în domeniul medical - Eveniment gratuit

Opțiuni de Carieră
Student/Absolvent
Job national

Joburi Opțiuni de Carieră:

Locuri de munca Opțiuni de Carieră