Joburi Digital Workforce

Infiintata in 2013, Digital Workforce este agentia care pune accent pe cea mai importanta resursa, si anume: angajatul. Inca din prima zi, unul din obiectivele noastre a fost sa devenim cel mai bun angajator din Romania. Pentru a ne atinge acest scop, ne-am concentrat pe echilibrul dintre viata personala si cea profesionala, flexibilitate si posibilitatea de a lucra remote. Mai mult de atat, am dezvoltat parteneriate cu alianta CEEDA si cu alte agentii de marketing, pentru programe de schimb de experienta pentru angajatii nostri care sa incurajeze dezvoltarea lor.

Stim ca nimic din toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile fara sugestiile colegilor nostri, de aceea colectam periodic feedback, pentru a incerca sa gasim solutii la optimizarea conditiilor de munca.
 

Misiunea noastra este de a ajuta clientii si potentialii lor beneficiari sa se conecteze prin intermediul motoarelor de cautare. Astfel, empatia, colegialitatea, profesionalismul, dorinta de invatare sunt caracteristicile care ne definesc si pe care le cautam la viitorii nostri colegi. Toate acestea vin la pachet cu multa creativitate si pasiune pentru domeniul digital.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus si ti-ar placea sa ne cunoastem, te invitam sa accesezi pagina noastra de cariere si sa ne trimiti CV-ul tau. Asteptam sa te cunoastem!

BUCURESTI
Publicitate & Media

Joburi Digital Workforce:

Locuri de munca Digital Workforce

Angajari Digital Workforce