Academia Devmind oferă programe complete de specializare ca Junior Software Developer tuturor celor interesați să înceapă o carieră în programare de la zero, indiferent de background. Misiunea noastră este accelerarea creșterii sectorului digital din România, prin descoperirea, formarea completă și integrarea de noi talente în Industria Software.

Pe scurt. 5 min intro [video]
Despre Academia Devmind, din perspectiva rezultatelor absolvenților, trainerilor și partenerilor din industria IT:
     

  Devmind Mentors
Trainerii Academiei Devmind sunt recunoscuți pentru experiența de formare în Computer Science la cel mai înalt nivel, contribuind în calitate de Asistenți Universitari (Grad si Undergrad) ai Facultății de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică București la formarea a zeci de tineri, la principalele materii de programare, algoritmică și software design. Toți trainerii academiei au experiență de formare atât în mediul academic, la una dintre cele mai prestigioase facultăți de programare la nivel național, cât și în industria IT pe plan național și internațional.

Devmind Alumni
Absolvenții de TOP ai Academiei Devmind lucrează acum ca programatori software în companii de renume pe plan național si internațional, precum: Endava, BearingPoint, Deloitte Digital, Adobe, Finastra, Accenture, BCR, Ing Tech, Luxoft, Coconet Software, Unicredit Services, IBM, Samsung UK, Engie, Deutche Bank, s.a. Iar rezultatele lor, continuă să impresioneze și totodata să inspire din ce în ce mai mulți tineri care visează la un viitor de programator software, indiferent de background-ul profesional. Poveștile lor de succes pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Academiei Devmind, în direct prin seria de interviuri LIVE #amreusIT sau în scris prin recenziile academiei pe Facebook.

Studenții academiei...
Provin din domenii diverse, atât tehnice precum Telecounicatii, Inginerie, Hardware, Arhitectura, Economie/Finanțe/Bănci, cât și non-tehnice, precum: Drept, Arhitectura, Limbi Straine, Arte. Un studiu intensiv, care dureaza 8-10 luni (în funcție de performanța de asimilare a cunoștințelor), este suficient pentru a începe o carieră ca Junior Software Developer (Entry Level), fără niciun fel de cunoștințe anterioare de programare în domeniu.
  Mesajul angajatorilor la început de drum în Industria IT și principalele sfaturi
Workshop-ul de Carieră alături de Adobe Romania (5 min video):  

 


 

BUCURESTI
Educational, , Altele

Joburi Devmind:

Locuri de munca Devmind

Angajari Devmind