Chain Solutions este o companie concentrata exclusiv pe investitiile in tehnologia blockchain. Echipa noastra imbina experienta de 12 ani in pietele financiare traditionale cu cea din ultimii 5 in piata emergenta a activelor digitale pentru a oferi oportunitati de investitii unice.

Pentru rezultate investitionale optime, filosofia noastra investitionala este dezvoltata pe baza alinierii intereselor companiei cu interesele investitorilor nostri astfel incat putem avea o perspectiva total diferita fata de cea a bancilor traditionale si a caselor de brokeraj. Investim predominant in active digitale ajunse la maturitate, cu o lichiditate ridicata, ce ne ofera posibilitatea de mutari tactice rapide in functie de volatilitatea si evenimentele relevante din piata. Chain Solutions nu investeste in ICO-uri (lansari de moneda digitala), nu ofera servicii de portofel electronic pentru monede digitale si nu efectueaza schimburi intre monede digitale si FIAT.

Toate acestea ne ajuta sa simplificam o industrie complexa si ne permite sa ne concentram pe relatia cu clientii nostri, pe cunoasterea nevoilor si a telurilor lor investitionale, fiind siguri ca le oferim cele mai bune rezultate prin strategii sofisticate si procese investitionale disciplinate.

BUCURESTI
Bancar-Servicii financiare

Joburi Chain Solutions:

Chain Solutions nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Chain Solutions

Angajari Chain Solutions