Chain Solutions

Orase: BUCURESTI
Industrie: Bancar-Servicii financiare Asigurari - Intermedieri financiare
Chain Solutions este o companie concentrata exclusiv pe investitiile in tehnologia blockchain. Echipa noastra imbina experienta de 12 ani in pietele financiare traditionale cu cea din ultimii 5 in piata emergenta a activelor digitale pentru a oferi oportunitati de investitii unice.

Pentru rezultate investitionale optime, filosofia noastra investitionala este dezvoltata pe baza alinierii intereselor companiei cu interesele investitorilor nostri astfel incat putem avea o perspectiva total diferita fata de cea a bancilor traditionale si a caselor de brokeraj. Investim predominant in active digitale ajunse la maturitate, cu o lichiditate ridicata, ce ne ofera posibilitatea de mutari tactice rapide in functie de volatilitatea si evenimentele relevante din piata. Chain Solutions nu investeste in ICO-uri (lansari de moneda digitala), nu ofera servicii de portofel electronic pentru monede digitale si nu efectueaza schimburi intre monede digitale si FIAT.

Toate acestea ne ajuta sa simplificam o industrie complexa si ne permite sa ne concentram pe relatia cu clientii nostri, pe cunoasterea nevoilor si a telurilor lor investitionale, fiind siguri ca le oferim cele mai bune rezultate prin strategii sofisticate si procese investitionale disciplinate.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Chain Solutions

Companie Oras(e) Data
Junior Sales Representative

full-time0 - 1 an experienta

Esti o persoana dinamica si ai fler la gasirea clientilor si relationarea cu acestia? Te atrag provocarile si iti doresti sa lucrezi intr-o organizatie cu sisteme de lucru moderne, care te incurajeaza sa te dezvolti personal si profesional?

Chain Solutions BUCURESTI
30.07.2021

Joburi Chain Solutions

Companie Oras(e) Data