MIR International Service

Orase: BUCURESTI
Industrie: Consultanta Bancar-Servicii financiare

Site https://mir.ro/
Facebook https://www.facebook.com/MirInternationalServiceSrl
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/mir-international-service-srl/


Suntem companie 100% romaneasca, infiintata in 1996. An de an, lucram pentru clienti din Romania, dar si din Austria, Spania, Germania etc. Preferam sa cunosti limba engleza, pentru ca vei interactiona cu clientii, in mod direct. Dar si limba germana sau spaniola, poate fi un avantaj. Scopul nostru este asigurarea serviciilor de contabilitate și management financiar-contabil în concordanță cu legislația în vigoare și la standarde înalte.

Pentru ca fiecare zi e o provocare ne asiguram ca echipa noastră este la curent cu noutățile în domeniul activității pe care o desfășurăm, cu noutatile din domeniul tehnologiei informației si comunicațiilor, ca ne adaptam conditiilor existente si ne desfasuram activitatea in conditii de siguranta atat pentru noi cat si pentru clientii nostri. Pentru noi fiecare membru al echipei este important, indiferent daca este din departamentul de contabilitate, de resurse umane, juridic sau administrativ!

Daca acest rol/loc este cel mai potrivit pentru tine, te asteptam cu drag sa bifam provocarile de crestere impreuna! Crezi ca oportunitatea asta e pentru tine? Poti aplica “aici” sau poti trimite CV-ul tau, la adresa de mail: camelia.calinescu@mir.ro sau recrutare@mir.ro .

Pentru noi conteaza abilitatile si experienta pe care o ai, astfel incat clientii nostri sa beneficieze in continuare de servicii de calitate, acuratete si rezolvare la timp a solicitarilor. Te rugam sa ne detaliezi aceste aspecte in “Scrisoare de intentie”.

Daca nu este pentru tine, te rog sa dai un SHARE catre prieteni sau cunoscuti! Este o super oportunitate de care s-ar putea sa profite unul dintre prietenii tai. Multumim!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca MIR International Service

Companie Oras(e) Data
ANGAJAM CONSILIER JURIDIC DEBUTANT

full-time0 - 1 an experienta

Esti proaspat absolvent al Facultatii de Drept, vrei sa inveti "pe viu" cum functioneaza o firma, sa te dezvolti si sa evoluezi in cariera ta, vino alaturi de echipa noastra.

MIR International Service BUCURESTI
13.09.2021

Joburi MIR International Service

Companie Oras(e) Data