Joburi MIR International Service

Suntem companie 100% romaneasca, infiintata in 1996. An de an, lucram pentru clienti din Romania, dar si din Austria, Spania, Germania etc. Preferam sa cunosti limba engleza, pentru ca vei interactiona cu clientii, in mod direct. Dar si limba germana sau spaniola, poate fi un avantaj. Scopul nostru este asigurarea serviciilor de contabilitate și management financiar-contabil în concordanță cu legislația în vigoare și la standarde înalte.

Pentru ca fiecare zi e o provocare ne asiguram ca echipa noastră este la curent cu noutățile în domeniul activității pe care o desfășurăm, cu noutatile din domeniul tehnologiei informației si comunicațiilor, ca ne adaptam conditiilor existente si ne desfasuram activitatea in conditii de siguranta atat pentru noi cat si pentru clientii nostri. Pentru noi fiecare membru al echipei este important, indiferent daca este din departamentul de contabilitate, de resurse umane, juridic sau administrativ!

Daca acest rol/loc este cel mai potrivit pentru tine, te asteptam cu drag sa bifam provocarile de crestere impreuna! Crezi ca oportunitatea asta e pentru tine? Poti aplica “aici” sau poti trimite CV-ul tau, la adresa de mail: camelia.calinescu@mir.ro sau recrutare@mir.ro .

Pentru noi conteaza abilitatile si experienta pe care o ai, astfel incat clientii nostri sa beneficieze in continuare de servicii de calitate, acuratete si rezolvare la timp a solicitarilor. Te rugam sa ne detaliezi aceste aspecte in “Scrisoare de intentie”.

Daca nu este pentru tine, te rog sa dai un SHARE catre prieteni sau cunoscuti! Este o super oportunitate de care s-ar putea sa profite unul dintre prietenii tai. Multumim!

BUCURESTI
Consultanta

Joburi MIR International Service:

MIR International Service nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Operator cantar

Randstad România

Aplica fara CV

Telecommunications Specialist English - Remote Job

Computer Generated Solutions Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

DevOps Engineer

Randstad Digital Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Android AOSP Software Engineer

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

Software & System Architect

Randstad Digital Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Client Advisor with Portuguese - Remote

Computer Generated Solutions Romania
Remote

Aplica fara CV

DEZVOLTATOR SQL - ERP (SOFTONE)

EUROFIT - Voyatzoglou Romania SRL

Locuri de munca MIR International Service

Angajari MIR International Service