Furnizam de peste 13 ani cele mai inovatoare produse in domeniul monitorizarii online a apei si echipamente de laborator, produsele noastre fiind raspandite in peste 300 de statii de tratare apa sau epurare in Romania iar numarul de clienti depasind cifra 1000. Lucram cu parteneri consacrati la nivel mondial si acest lucru duce la o dezvoltare profesionala accelerata. Suntem mereu in contact direct cu cele mai noi cercetari si tehnologii si ne dorim o echipa de oameni activi, dornici sa se perfectioneze si care la randul lor sa contribuie la promovarea noilor tehnologii pe piata din Romania.

Colaboram cu firme romanesti de constructii, cu companii de apa, regii autonome, firme private sau institutii ale statului si suntem implicati in majoritatea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii de apa cu finantare europeana.

Acest domeniu este in expansiune, iar Romania are investitii uriase de realizat pentru modernizarea si marirea infrastructurii de apa/canal dar si o alta varietate de proiecte europene.
 

Dorim ca in urmatorii 10 ani sa ne depasim cu mult cele mai bune performante si sa ajungem la o cifra de afaceri de peste 10 mil. Euro in acest domeniu.
 

Pentru a ajunge acolo cautam colegi cu experienta care sa aiba abilitatile necesare sa poata sa realizeze vanzari B2B si sa isi poata gestiona propriul portofoliu de clienti. Sa fie focusati pe obiective si sa performeze in ritm accelerat.
 

Colectivul nostru este format din ingineri tineri, care au finalizat proiecte ambitioase si care au obtinut aprecierea atat a noastra cat si a clientilor si partenerilor de afaceri. Pentru acest lucru oferim in permanenta training si suport tuturor colegilor si de asemenea avem stagii de pregatire organizate de producatori atat intern cat si la sediile acestora.
 

Ne dorim ca fiecare angajat sa se autodepaseasca si sa contribuie la cresterea calitatii activitatii, Envirotronic fiind o companie de inginerie cu stabilitate si un grad ridicat de performanta.
 

Daca impartasesti aceleasi idei ca noi si iti place ingineria aplicata, ne-am bucura daca ai face parte din echipa noastra!

 

BUCURESTI
Inginerie

Joburi Envirotronic:

Envirotronic nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Envirotronic

Angajari Envirotronic