Expressoft Technology

Orase: BUCURESTI
Industrie: IT&C Software 

Expressoft Technology a fost infiintata in 1991, avand ca obiect activitatea dezvoltarea de solutii software, vanzarea de echipamente si consumabile pentru piata de hoteluri, restaurante, cafenele, locatii de fast-food, cantine si alte unitati cu specific de alimentatie publica.

De atunci si pana in prezent, Expressoft Technology a dezvoltat solutii software eficiente si durabile. Aplicatiile noastre de marcaj, gestiune si raportare sunt destinate industriei HoReCa, home food delivery, Retail si Sport & SPA.

Prin proiectarea, dezvoltarea si livrarea celor mai inovatoare solutii software si cea mai inalta calitate a serviciilor pentru companiile mari si mijlocii, am devenit compania de tehnologie preferata in domeniul HoReCa, oferindu-le partenerilor nostri componentele principale ale afacerii lor:

  • aplicatii software pentru puncte de vanzare (asa numitele PointOf-Sales, sau POS),
  • managementul comenzilor,
  • sisteme de inventariere si control,
  • instrumente de raportare,

impreuna cu cele mai noi echipamente hardware, toate acestea fiind parte a unei solutii calitative si integrate.

 

Odata cu punerea pe piata a primelor produse software, am oferit concomitent si serviciul de suport tehnic permanent de specialitate. Astfel, permanent am pus la dispozitia clientilor nostri o echipa de suport tehnic 24/7 ce ofera sprijin prin telefon, email, conectare la distanta sau deplasare in locatie.

 

Datorita multitudinii functionalitatilor disponibile in cadrul aplicatiilor noastre, este necesar ca angajatii fiecarui departament al companiilor clientilor nostri sa fie instruiti pentru a utiliza cu usurinta si rapiditate solutiile alese. Astfel, Expressoft Technology ofera clientilor sai si serviciul de instruire personal.

 

Pentru a oferi clientilor nostri solutia completa perfecta pentru afacerea lor, compania noastra comercializeaza o diversitate de produse hardware si consumabile: sisteme PC (Sisteme POS, sisteme kitchen screen – pentru bucataria restaurantului, terminale de plata Self Service), tablete, digital signage, totem-uri, imprimante fiscale, termice, de etichete; case de marcat, solutii paging, periferice (cantare electronice, cititoare coduri de bare, cititor amprenta, sertare de bani, tastaturi, etichete electronice, bratari acces), role de casa de marcat si etichete.

 

In prezent compania presteaza servicii de dezvoltare solutii software, servicii de suport tehnic si de instruire, activitati de vanzare echipamente si consumabile.

 

HR si Administrativ:

In prezent, din echipa Expressoft fac parte 24 de angajati din cadrul a cinci mari departamente:

  • Departamentul de Dezvoltare
  • Departamentul de Vanzari
  • Departamentul de Marketing
  • Departamentul Financiar
  • Departamentul Operational
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Expressoft Technology

Companie Oras(e) Data
Data Science Analyst

full-time1 - 5 ani experienta

At Expressoft Technology, our mission is to improve the quality of life of people and communities by designing and developing innovative solutions, through an active partnership with all stakeholders.

Expressoft Technology BUCURESTI
Job national
23.09.2021
IT Business Analyst

full-time1 - 5 ani experienta
Aplica fara CV

Expressoft Technology is looking for an IT Business Analyst At Expressoft Technology, our mission is to improve the quality of life of people and communities by designing and developing innovative solutions, through an active partnership with all stakeholders.

Expressoft Technology BUCURESTI
23.09.2021

Joburi Expressoft Technology

Companie Oras(e) Data