HN Services, o companie specializată în transformare digitală și dezvoltare software, are o prezență globală de peste 35 ani cu filiale in Franța (Paris, Marseille, Aix en Provence), România (București), Portugalia (Lisabona și Porto), Spania (Madrid) și Luxemburg, cu peste 1200 de angajați.

HN Services România și-a consolidat prezența pe piața locală încă din 2006 fiind mereu ghidată de valori precum angajament, comunicare, apropiere față de angajați si parteneri, deschidere, agilitate și implicare. Ne place să ne recomandăm ca avem mindsetul unei companii și agilitatea unui start-up.

Beneficiind de propriul Centru de Training, HN Services România a contribuit la reconversia profesională a mai bine de 200 de specialiști în tehnologii precum Cobol, Java si .net.

Dezvoltăm proiecte în diverse industrii de la cea bancară la automotive, în Mainframe (Cobol), Java, .net, Android, IOS, Salesforce etc.

Sub sloganul #changethecode facem diferența în maniera în care lucrăm, recrutăm și ne implicăm în relația cu partenerii și colaboratorii noștri.

Vă invităm pe pagina noastra pentru a afla mai multe despre noi : https://www.linkedin.com/company/hn-services-romania

BUCURESTI
IT&C Software

Joburi HN SERVICES:

Locuri de munca HN SERVICES