Fa Bine - Asociatia Traieste cu Bucurie

Orase: BUCURESTI
Industrie: ONG

Site https://www.fabine.eu


Asociația Trăiește cu Bucurie dezvoltă platforma "Fă Bine!" facilitând prin intermediul acesteia realizarea de fapte bune și implicarea în comunitate.

Fă Bine! aduce la un loc toate organizațiile care au nevoie de ajutor, pentru a fi alături de copiii și adulții cu dizabilități, boli rare sau grave, persoanele aflate în situații de sărăcie majoră! Creem și dezvoltăm în acest sens programe, campanii și instrumente de implicare activă și ajutor direct, pentru a susține pe toți cei care au nevoie de resurse materiale, financiare, acces la informații și educație.

Fă Bine acționează ca un catalizator de resurse din comunitate și de la companii, pentru a le redistribui către toți cei aflați în nevoie și a căror voce este prea puțin sau insuficient auzită.
Până în prezent am ajutat peste 65.000 de persoane și peste 150 de organizații: centre de copii sau de bătrâni, centre de terapie, spitale, grădinițe sau școli, direcții generale de asistență socială, care au primit cu ajutorul nostru resurse importante în desfășurarea activității lor: alimente, echipamente sanitare și de protecție, viziere, mobilier, jucării, produse educaționale.
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Fa Bine - Asociatia Traieste cu Bucurie

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Fa Bine - Asociatia Traieste cu Bucurie

Companie Oras(e) Data