Aurocon COMPEC este un furnizor de componente electronice, electrice, automatizare, cabluri, conectori, produse mecanice și scule, prezent pe piață de 20 de ani care activeaza preponderent pe segmentul B2B. Produsele oferite de COMPEC sunt adresate tuturor firmelor de pe teritoriul Romaniei, care au nevoie de produse tehnice pentru dezvoltarea proiectelor, productia de prototipuri si serii mici, modernizarea liniilor de productie mentenanta utilajelor, inginerilor proiectanti din domeniile electric, electronic sau automatizare care realizeaza propriile aplicatii din pasiune.
Partenerul initial a fost RS Components (Marea Britanie) care pana astazi funizeaza peste 75% din volumul produselor vandute pe piata romaneaseca. Ceilalti parteneri din portfoliul nostru au fost adaugati incepand cu anul 2000, STASTO (Austria) pentru hidraulica, pneumatica si armatura industriala, SICK (Germania) pentru senzori, safety solutions si sisteme de identificare si vision, MURR (Germania) pentru solutii de conectica si HITACHI (Japonia-Germania) pentru echipamente de automatizare industriala.
Echipa COMPEC este formata din persoane specializate, ingineri care sunt pregatiti sa acorde ajutor si informarii clientilor pe tot parcursul procesului de cumparare, incepand cu plasarea comenzii si pana cand produsele ajung la adresa stabilita pentru livrare, cat si sfaturi pentru eficientizarea productiei, consultanta tehnica sau suport aplicatii după livrare.
BUCURESTI
Retail

Joburi COMPEC:

Locuri de munca COMPEC

Angajari COMPEC