Biriș Goran

Orase: BUCURESTI
Industrie: Consultanta

Site https://www.birisgoran.ro/


Biriș Goran este o societate de avocatură înființată în primăvara lui 2006, ce oferă o gamă completă de servicii juridice, cu accent în special pe aspecte de fiscalitate, litigii, drept imobiliar, dreptul concurenței, drept societar, fuziuni şi achiziţii, energie, protecția datelor și proprietate intelectuală, dreptul muncii și finanțări.

Suntem o echipă tânără, dinamică, unită și mereu în căutare de soluții inovatoare pentru clienții noștri și oferim în mod regulat consultanță unei game variate de companii, de la societăți nou-create sau companii de dimensiune medie până la multinaționale, operând în diverse sectoare de activitate, incluzând sectorul imobiliar, bunurilor de larg consum, bancar și financiar, cel al fondurilor de investiții private, de retail, farmaceutic, energetic sau al materialelor de construcție.

Echipa noastră cuprinde peste 45 de avocați și consultanți fiscali, inclusiv zece parteneri, cu un mix de experiență vestică și locală, precum și aptitudini de lucru în limbi străine.

Majoritatea avocaților seniori și a partenerilor au experiență în cadrul firmelor internaționale. Domeniile de practică ale Biriș Goran sunt incluse frecvent printre cele mai bune din țară de publicații precum Chambers Europe și European Legal 500, iar avocații noștri sunt recunoscuți ca lideri în domeniile lor de practică.

Biriș Goran este membru NGL Symbio, o alianță internațională formată din societăți puternice de avocatură din regiunea Europei Centrale și de Est, cu rolul de a crea servicii integrate necesare pentru derularea proiectelor internaționale.

Dacă vrei să înveți de la ce mai buni profesioniști în domeniu și îți plac provocările, te așteptăm să faci parte din echipa noastră!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Biriș Goran

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Biriș Goran

Companie Oras(e) Data