OMS Inventuren GmbH

Orase: Strainatate
Industrie: Retail Altele

Site https://oms-inventuren.de/OMS este un furnizor profesionist de servicii pentru verificarea stocurilor în Europa. Compania a fost fondată în 2002 și s-a dezvoltat rapid într-un partener competent în acest domeniu. Multe companii cunoscute din industrie și comerț se bazează astăzi pe competența OMS. Compania a crescut cu o rată peste medie în fiecare an de când a început. De aceea, căutăm în permanență noi angajați care doresc să devină parte a poveștii de succes.Competenta OMS
Ca si companie profesionala de inventare, efectuam inventare in industria alimentara, non-alimentara si constructiilor. Avand mai mult de 20 de ani de experienta in domeniul inventarelor si multe relatii pe termen lung cu clientii, suntem exact partenerul potrivit pentru inventare. De la interviul initial despre derularea inventarului pana la discutia de Feedback, implementam inventarul individual clientului.

Despre noi
Angajațti OMS sunt cel mai important bun in companie. Loialitatea mare a colegilor nostri si fluctuatia exceptional de redusa arata ca selectia atenta a personalului cu CV-uri și perspective diferite ne face sa mergem inainte. La OMS, ideile iau nastere printr-o atmosfera de lucru placuta, un stil de management bazat pe parteneriat și o salarizare bazata pe performanta. 

De ce recrutam in Romania: Echipele de inventare sunt formate intr-o buna parte din personal local. 
Detalii deste relocare / Zonele de desfasurare: Inventarele au loc pe intregul teritoriu al Germaniei. Firma organizeaza cazarea angajatilor iar costurile de cazare sunt sustinute de aceasta.


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca OMS Inventuren GmbH

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi OMS Inventuren GmbH

Companie Oras(e) Data