Joburi OMS Inventuren GmbH


OMS este un furnizor profesionist de servicii pentru verificarea stocurilor în Europa. Compania a fost fondată în 2002 și s-a dezvoltat rapid într-un partener competent în acest domeniu. Multe companii cunoscute din industrie și comerț se bazează astăzi pe competența OMS. Compania a crescut cu o rată peste medie în fiecare an de când a început. De aceea, căutăm în permanență noi angajați care doresc să devină parte a poveștii de succes.



Competenta OMS
Ca si companie profesionala de inventare, efectuam inventare in industria alimentara, non-alimentara si constructiilor. Avand mai mult de 20 de ani de experienta in domeniul inventarelor si multe relatii pe termen lung cu clientii, suntem exact partenerul potrivit pentru inventare. De la interviul initial despre derularea inventarului pana la discutia de Feedback, implementam inventarul individual clientului.

Despre noi
Angajațti OMS sunt cel mai important bun in companie. Loialitatea mare a colegilor nostri si fluctuatia exceptional de redusa arata ca selectia atenta a personalului cu CV-uri și perspective diferite ne face sa mergem inainte. La OMS, ideile iau nastere printr-o atmosfera de lucru placuta, un stil de management bazat pe parteneriat și o salarizare bazata pe performanta. 

De ce recrutam in Romania: Echipele de inventare sunt formate intr-o buna parte din personal local. 
Detalii deste relocare / Zonele de desfasurare: Inventarele au loc pe intregul teritoriu al Germaniei. Firma organizeaza cazarea angajatilor iar costurile de cazare sunt sustinute de aceasta.


 
Strainatate
Retail

Joburi OMS Inventuren GmbH:

OMS Inventuren GmbH nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Farmacist/a

Randstad România

Aplica fara CV

Angajam Stivuitorist in Bacău/program doar de noapte

HRS Romania
3500 - 4000 RON NET / luna

Aplica fara CV

Specialist Resurse Umane

CONNECTIONS ROMANIA

Aplica fara CV

Depune-ti CV-ul la Moldova Innovation Technology Park

Moldova Innovation Technology Park

Aplica fara CV

Manager restaurant tip fast-food

HR Intra Interim
5000 RON NET / luna

Aplica fara CV

Integration Manager

theMarketer international

Plugin Developer

theMarketer international

Inginer metrolog

Distrigaz Sud Retele

Aplica fara CV

Locuri de munca OMS Inventuren GmbH

Angajari OMS Inventuren GmbH