Worldclass

Orase: BUCURESTI
Industrie: Altele Servicii&BPOCălătoria World Class a început în urmă cu aproape 20 de ani, cu primul club de health & fitness deschis în București. În 2021, World Class numără 41 de cluburi active în 7 orașe importante din România, peste 65.000 de membri și o echipă puternică formată din peste 400 de experți în health & fitness, dar şi aproximativ 600 de colaboratori. A fost un drum plin de satisfacții către succesul pe plan național, iar călătoria World Class continuă.

Suntem o echipă de oameni pasionaţi şi dinamici, pentru care stilul de viaţă sănatos este prioritatea numărul 1. Noi credem că a lucra la World Class înseamnă mai mult decât un mediu de lucru plăcut şi un stil de viaţă sănătos: înseamnă a transforma și a îmbunătăți stilul de viață al românilor, prin programele noastre de health & fitness, prin rețeaua noastră de cluburi și, mai ales, prin dedicarea și pasiunea echipei noastre de experți în health & fitness, într-un mediu vibrant și puternic motivațional.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Worldclass

Companie Oras(e) Data
Personal Trainer - Constanta

full-time1 - 5 ani experienta

World Class este recunoscută ca lider în industria wellness pentru calitatea serviciilor şi atenţia acordată fiecărui client. Vrei să faci parte din echipa World Class? Eşti o persoană responsabilă, sociabilă şi entuziastă? Excelent ! În cazul ăsta te asteptam la World Class!

Worldclass Constanta
17.04.2021
Front desk sales officer - Brasov

full-time0 - 1 an experienta

World Class recruteaza Front Desk Sales Officer pentru clubul sau din Brasov! Vrei să faci parte din echipa World Class? Eşti o persoană responsabilă, sociabilă şi entuziastă? Excelent! In cazul asta te asteotam la World Class Afi Brasov!

Worldclass Brasov
17.04.2021

Joburi Worldclass

Companie Oras(e) Data