MODULO DECORATIVE SOLUTIONS SRL

Orase: Campia Turzii Cluj Napoca Turda
Industrie: Tehnica Constructii

Site https://modulo.fr/


MODULO concepe soluții pentru placare cu piatră decorativă, destinate posesorilor de case, din anul 1984. Modulo este lider pe piața sa și este cel mai mare producător de placare cu piatră din Europa.

Grupul MODULO a fost achiziționat de Owens Corning/Cultured stone în anul 2006. În 2016, s-a transformat într-o afacere de familie. Familia actuală deține Grupul Modulo din anul 1998. Încă de la începuturile sale, Modulo a fost în căutare de tehnologii noi pentru a integra frumusețea pietrei în decorul caselor în mod accesibil și ușor.

MODULO a fost primul care a introdus în Europa conceptul de placare cu piatră cu un kit de instalare care include toate componentele necesare, astfel încât piatra să fie instalată cu ușurință pe pereții interiori sau exteriori fără ajutorul unui instalator profesionist sau zidar. Acest concept de instalare reprezintă acum standardul pe piața furnirurilor de piatră din întreaga lume. Autenticitatea și calitatea produselor Modulo diferențiază Modulo de ceilalți producători și au contribuit la reputația și succesul său.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca MODULO DECORATIVE SOLUTIONS SRL

Companie Oras(e) Data
Sef de Schimb in Productie

full-time1 - 5 ani experienta

Daca ai spirit organizatoric, abilitati de coordonare si de lucru cu oamenii, experienta in linii de productie/constructii, atunci te asteptam in echipa MODULO!

MODULO DECORATIVE SOLUTIONS SRL Turda
05.08.2021
Job de vara pentru studenti si elevi cu varsta peste 18 ani !

full-timeStudent/Absolvent

Modulo Decorative Solutions Turda, companie ce produce piatra decorativa, angajeaza tineri pe perioada vacantei, pe postul de Operatori Ambalare.

MODULO DECORATIVE SOLUTIONS SRL Turda
05.08.2021

Joburi MODULO DECORATIVE SOLUTIONS SRL

Companie Oras(e) Data