Joburi MODULO DECORATIVE SOLUTIONS SRL

MODULO concepe soluții pentru placare cu piatră decorativă, destinate posesorilor de case, din anul 1984. Modulo este lider pe piața sa și este cel mai mare producător de placare cu piatră din Europa.

Grupul MODULO a fost achiziționat de Owens Corning/Cultured stone în anul 2006. În 2016, s-a transformat într-o afacere de familie. Familia actuală deține Grupul Modulo din anul 1998. Încă de la începuturile sale, Modulo a fost în căutare de tehnologii noi pentru a integra frumusețea pietrei în decorul caselor în mod accesibil și ușor.

MODULO a fost primul care a introdus în Europa conceptul de placare cu piatră cu un kit de instalare care include toate componentele necesare, astfel încât piatra să fie instalată cu ușurință pe pereții interiori sau exteriori fără ajutorul unui instalator profesionist sau zidar. Acest concept de instalare reprezintă acum standardul pe piața furnirurilor de piatră din întreaga lume. Autenticitatea și calitatea produselor Modulo diferențiază Modulo de ceilalți producători și au contribuit la reputația și succesul său.

Campia Turzii, Cluj Napoca, Turda
Tehnica

Joburi MODULO DECORATIVE SOLUTIONS SRL:

Locuri de munca MODULO DECORATIVE SOLUTIONS SRL

Angajari MODULO DECORATIVE SOLUTIONS SRL