FDC Natura Group este cel mai mare lanț de magazine naturiste & bio din România, și operează rețeaua de magazine afiliate Floare de Colț și RemediaVertAvând, peste 120 de angajați și peste 30 de magazine fizice în centrele comerciale din toată țara.

De ce FDC Natura Group?

Pentru că succesul de care ne bucurăm pe piața românească se datorează în primul rând consultanților și compania noastră încurajează dezvoltarea profesională la locul de muncă, venim în sprijinul candidaților cu oportunități prin care să oferim un loc de muncă stabil și cu multe beneficii. Asigurând un mediu de lucru sigur și curat, program flexibil, bonusuri de performanță și concursuri lunare, FDC reușește să mulțumească întotdeauna consultanții și să le ofere toate materialele necesare desfășurării activității. 


Profilul ideal al candidatului în cadrul FDC Natura Group

Dacă te-am făcut curios și ești interesat de un post în cadrul companiei noastre, va trebui să îndeplinești câteva criterii necesare pentru a-ți putea desfășura activitatea mai ușor.

Ne-ar plăcea dacă ai avea

  • Studii superioare sau postliceale în cadrul unei facultăți cu specific farmaceutic, sau cursuri de specialitate relevante
  • Cunoștințe medii de operare a calculatorului și a pachetului MS Office (Word, Excel, Outlook)
  • Cunoștințe legate de ingrediente naturale, remedii, plante și moduri de administrare
  • Simțul răspunderii și bune abilități de comunicare și convingere
  • Gândire pozitivă, orientată spre a obține succesul în orice domeniu de activitate
  • Dorința de a învăța lucruri noi și de a interacționa cu oamenii.

În cazul în care consideri că nu te încadrezi în aceste criterii, nu e problema! FDC Natura Group dorește să ofere șanse egale tuturor, astfel încât să poți face primul pas către o carieră de succes. Oferim training-uri de specialitate și vei avea sprijinul firmei în permanență.  

Hai să ne cunoaștem, și să stăm de vorbă la un ceai 100% naturist!

 

 

BUCURESTI
Retail

Joburi FDC Natura Group:

FDC Natura Group nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca FDC Natura Group

Angajari FDC Natura Group