ARTEM HOMINE este agentia de Recrutare de Personal si Consultanta in domeniul Resurselor Umane ce s-a nascut din dorinta de a veni atat in intampinarea companiilor cat si a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

Colaboram cu clienti din domenii diverse  si obiectivul nostru este sa oferim  partenerilor candidatii potriviti organizatiilor si nevoilor lor, precum si idei adaptate la problemele acestora din domeniul resurselor umane.

De asemenea oferim  solutii si consiliem in cariera persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si le sprijinim in gasirea jobului potrivit.

Serviciile pe care  le putem oferi sunt:

1. RECRUTARE SI SELECTIE DE PERSONAL - cautare, intervievare, testare si selectie a candidatilor
2. CONSILIERE IN CARIERA SI  DEZVOLTARE PERSONALA
3. ANALIZA CLIMATULUI ORGANIZATIONAL - duce la imbunatatirea mediului de lucru si cresterea satisfactiei angajatilor
4. ANALIZA FACTORILOR MOTIVATORI AI ANGAJATILOR - scoate la iveala factorii motivatori ai angajatilor si sporeste rata de retentie si implicarea acestora

5. EVALUARE PSIHOMETRICA  DE PERSONALITATE SI COMPETENTE A PERSONALULUI
Evaluarea personalului se efectueaza cu programe de testare psihologica licentiate si are ca finalitate elaborarea unui profil de personalitate si competente complex al persoanei testate. Evaluarea poate avea drept obiective  recrutarea de personal sau  evaluarea potentialului angajatilor in vederea dezvoltarii profesionale sau promovarii

6. EVALUARE 360 DE GRADE
7. CONSILERE PENTRU REORIENTARE SAU RECONVERSIE PROFESIONALA A  ANGAJATILOR DISPONIBILIZATI
8. CONSULTANTA RESURSE UMANE - audit si consiliere in standardizarea proceselor din domeniul resurselor umane, evaluarea si dezvoltarea angajatilor, motivarea si retentia acestora si consolidarea brandului de angajator, relatii de munca, mediere conflicte, proceduri si formulare de resurse umane, regulament intern.

 

 

Ploiesti
Agentii recrutare

Joburi Artem Homine:

REPREZENTANT TEHNIC VANZARI

Artem Homine
1 - 5 ani experienta
Ploiesti,

SPECIALIST SALARIZARE

Artem Homine
1 - 5 ani experienta
Ploiesti,

SPECIALIST CONTRACTARI SI ACHIZITII

Artem Homine
1 - 5 ani experienta
Ploiesti,

Locuri de munca Artem Homine