Robertt Metal Design

Orase: BUCURESTI
Industrie: Inginerie

Site http://www.robertt.ro/
Facebook https://www.facebook.com/roberttmetaldesign


Suntem o companie romaneasca, ce activeaza in domeniul constructiei si intretinerii utilajelor din industria cartonului ondulat. Echipa Robertt este in continua crestere, cautam colegi ambitiosi carora le surade ideea de a se dezvolta alaturi de o companie 100% romaneasca. Apreciem corect experienta si deopotriva incurajam colegii aflati la inceput de drum. Sediul si punctul de lucru se afla in Bucuresti, unde se desfasoara/ coordoneaza activitatile împărțite in trei direcții: proiectare si construcție de utilaje si echipamente, prestarea de servicii (instalări, relocări, mentenanță) pentru firmele care activează in domeniul ambalajelor din carton ondulat, proiectarea si execuția de piese de schimb pentru utilajele din industria cartonului ondulat.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Robertt Metal Design

Companie Oras(e) Data
Maistru Mecanic (domeniu industrial)

full-timepeste 5 ani experienta

Angajam pentru echipa noastra de SERVICE - mecanic intretinere si reparatii. Daca ai cunoștințe de întreținere, montare, demontare benzi transportoare, moto reductoare, echipamente pneumatice, conveioare, te asteptam sa faci parte din echipa noastra.

Robertt Metal Design BUCURESTI
30.07.2021
Inginer mecanic (coordonator proiecte relocari)

full-timepeste 5 ani experienta

Echipa noastra de Service isi cauta un inginer mecanic, coordonator de proiecte. Avem contracte de prestari servicii cu diversi parteneri din tara si din afara pentru efectuarea de lucrari de montare, demontare, relocare utilaje din industria cartonului ondulat.

Robertt Metal Design BUCURESTI
30.07.2021

Joburi Robertt Metal Design

Companie Oras(e) Data