PRIMAT GOLD

Orase: BUCURESTI Constanta
Industrie: Auto Agricultura Altele
Primat Gold este o companie cu actionariat romanesc infiintata in anul 1991. Cu o cifra de afaceri de 5.5 milioane de euro si peste 40 de angajati ne ocupam de importul si distributia de anvelope pentru toate clasele auto. service roti , service-uri mobile si hotel anvelope. Suntem unic importator pentru brandul MAXAM de anvelope agricole si industriale .

Importam de asemenea brandurile SAILUN si HANKOOK Suntem distribuitori pentru toate brandurile cunoscute MICHELIN, PIRELLI, GOOD YEAR, KLEBER, TAURUS, FIRESTONE, ALLIANCE. Depozitele noastre au capacitate de stocare de peste 3000 de metri patrati .

Departamentul nostru de vanzare acopera toate regiunile din Romania. In Bucuresti avem 2 locatii cu service roti pentru turisme, camioane, agricole si industriale unde oferim toata gama de servicii pentru roti precum si servicii de mecanica usoara, ITP, hotel de anvelope. In Constanta avem un depozit, departament vanzari si atelier mobil pentru camioane. Detinem de asemenea 4 service-uri mobile, complet echipate si gata de interventie oricand, oriunde clientul are nevoie
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca PRIMAT GOLD

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi PRIMAT GOLD

Companie Oras(e) Data