Joburi ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV CLIMB AGAIN



Viziunea Climb Again este să ofere o șansă la o viață normală copiilor și tinerilor cu nevoi speciale. Ce înseamnă o viață normală? Înseamnă o viață în care au șansa să-și atingă propriul potențial, la fel cum o au și persoanele fără dizabilități. Astfel, ne propunem să creăm un cadru în care aceștia să-și dezvolte abilitățile necesare unei vieți independente.

Ne dorim ca printr-un discurs pozitiv și prin promovarea poveștilor de succes din cadrul proiectelor Climb Again să influențăm percepția generală asupra potențialului copiilor și tinerilor cu nevoi speciale și să contribuim la integrarea lor - fie că vorbim de integrarea directă a celor pentru care cățăratul devine o vocație, sau indirectă, prin apartenența la o comunitate.

Asociația Climb Again este o organizație non-guvernamentală afiliată la Federația Română de Alpinism și Escaladă (FRAE), fondată și condusă de Claudiu Miu, fost campion balcanic de escaladă. Încă din 2014, Climb Again organizează sesiuni gratuite de terapie prin escaladă, kinetoterapie și consiliere psihologică pentru copii și tineri cu dizabilități: deficiență de vedere, de auz, tulburare de spectru autist, tulburări neuromotorii, deficiențe asociate.

BUCURESTI
ONG

Joburi ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV CLIMB AGAIN :

ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV CLIMB AGAIN nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV CLIMB AGAIN

Angajari ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV CLIMB AGAIN