CESIRO S.A. Sighisoara este unul dintre cei mai mari producatori din Europa de articole din faianta pentru menaj.

Fabrica originala a fost fondata in 1957 sub denumirea „Interprenderea de Sticla si Faianta Sighisoara”. In 1990, aceasta companie a fost impartita in trei entitati noi: Cesiro (ceramica), Stimet (sticla) si Artfil (portelan). La 1 ianuarie 1991 fabrica noastra, numita CESIRO (CEramics, SIghisoara, ROmania), a inceput sa functioneze ca o unitate independenta. In 1995 Cesiro a fost privatizat prin metoda MEBO, astfel ca în prezent actiunile companiei sunt detinute de angajați si fosti angajati.

Productia noastra actuala de ceramica de uz casnic este de 4,5 milioane de bucati pe luna, in principal farfurii, platouri, cupe si boluri, dar si produse turnate (accesorii cum ar fi ceaiuri si cafea, oua, suporturi pentru servețele si unt, sare si hartie, doze, creme, ulcioare , scrumiere, cosuri cu fructe si arta decorativa: suporturi pentru lumanari, vaze si ghivece); toate in peste 100 de culori lunar, unele dintre ele decorate.

Cesiro exporta 85% din produsele sale, in principal în Marea Britanie, Austria, Bulgaria, Republica Ceha, Estonia, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Serbia, Spania sau Ungaria. Anul trecut, Cesiro a furnizat produse catre 100 de clienti din 31 de tari.

Scopul nostru este „Pentru a satisface nevoile clientilor nostri la cel mai înalt nivel de satisfacție, oferind produse de calitate la preturi competitive”, calitate care ar putea fi atinsa numai prin efortul nostru continuu de a aduce inovatii in tehnologii si de a avea personal calificat.

Sighisoara
Logistica, , Altele

Joburi CESIRO:

CESIRO nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

International Leadership Trainee - Coca - Cola HBC

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Hybrid

Aplica fara CV

Siemens - Software Development Internship - Summer 2024

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Hybrid

Aplica fara CV

Summer Internship Program - Bucharest Global Technology Center

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro

Aplica fara CV

Mecanic Trotinete

Randstad România
3000 RON NET / luna

Aplica fara CV

Amazon - 2024 Graduate Software Dev Engineer

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro

Aplica fara CV

Locuri de munca CESIRO

Angajari CESIRO