Decor Floor CEE

Orase: BUCURESTI Cluj Napoca
Industrie: Real Estate Inginerie

Site https://decorfloor.ro/careers/


În ultimii 15 ani, Decor Floor CEE a devenit un jucător de top în domeniul pardoselilor comerciale și un partener de încredere pe piața de imobiliare din România. Cu o implicare profesională în numeroase proiecte din segmentele Offices, Hospitality, Healthcare, Education și Retail, echipa noastră evoluează constant pentru a oferi servicii și produse de cea mai înaltă calitate.

Ne mândrim cu faptul că Decor Floor CEE a contribuit, în aceşti 15 ani, la realizarea unora din cele mai importante şi impozante construcţii ale României moderne. Cu siguranţă aţi păşit deja în multe dintre ele.

Credem că paşii cei mai siguri se fac nu doar livrând şi furnizând cele mai bune produse şi servicii, ci şi împreună cu parteneri de încredere, fie ei clienţi sau furnizori. Aceasta a fost filozofia noastră încă de la bun început. Astfel, ne-am concentrat mereu pe atingerea performanţei atât în ce priveşte calitatea produselor oferite cât şi în ce priveşte calitatea serviciilor conexe.

Parteneriatul însă înseamnă, pentru noi, şi să lucrăm îndeaproape cu clienţii noştri, cărora suntem mereu gata să le stăm aproape la fiecare pas al proiectelor desfăşurate împreună, prin consultanţă, consiliere, customer service şi after sales services, dar şi printr-un un portofoliu de produse premium fabricate conform celor mai înalte standarde tehnologice şi respectând politicile de mediu.

Ne plac mult provocările şi ne place şi mai mult să le trecem cu brio, şi, ca să reuşim acest lucru, investim constant într-o echipă tânără şi dinamică, cu o medie a vârstei sub 27 de ani, capabilă să implementeze strategii noi, o echipă pasionată şi motivată să fie alături de partenerii noştri pas cu pas.

Cu o cifră totală de afaceri în România de 10 milioane de euro în 2019, Decor Floor CEE a livrat peste 150.000 mp de sistem de pardoseală tehnică supraînălțată pentru cele mai emblematice clădiri de birouri din București: Globalworth Tower, Globalworth Campus C, Campus 6.1 și 6.2 by Skanska, Equilibrium Faza 1 by Skanska și One Floreasca City.

Tot în 2019, compania Decor Floor CEE a livrat peste 220.000 mp de mochetă pentru chiriași precum PricewaterhouseCoopers, Philips, Unicredit, Infosys, Allianz Group, NTT Data, Banca Transilvania, Idemia, Deloitte și Molson Coors.

Pentru că vrem, ca şi voi, să avem la picioare tot ce-i mai bun. Şi reușim asta de 15 ani!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Decor Floor CEE

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Decor Floor CEE

Companie Oras(e) Data